Kiszivárgott a Google Pixel 4 mobilok reklámvideója!

Droidos pletykák   |   2019.09.09 - 20:45   |   Írta: SzavaRicsi   |   212
09. szept Kiszivárgott a Google Pixel 4 mobilok reklámvideója!

Három forrásból is érkeztek ma Pixel 4 pletykák, de a hivatalos reklámszpot mindent visz.

Úgy tűnik, hogy a Google gyakorlatilag semmit sem tud eltitkolni az érkező Pixel okosmobilokkal kapcsolatban.  Csak a mai napon már két szivárogtatáson is túl vagyunk, ám arra senki sem számított, hogy érkezik egy harmadik bomba is, ami talán nagyobbat szól az eddigieknél.

A napunk végére ugyanis érkezett egy reklámvideó, ami bizonyára az egyik hivatalos, Google által készített Pixel 4 promóciós anyag. A mobil még nem jelent meg, így természetesen a videó sem publikus, vagyis nem meglepő, hogy ilyen minőségben, egy monitorról mobillal felvéve láthatjuk a kész reklámot.

 

 

Ahogyan említettük, két pletykán már túl vagyunk a mai nap. Korábban ugyanis kiderült, hogy a Google új kamerás funkciókat vezet be a Pixel 4-ben. Egyrészt, érkezhet az Élő HDR funkció, amellyel már előnézetkor azt látjuk, hogy hogyan néz majd ki a HDR-rel készült, magasabb dinamikatartományú fotó. Ez részben azért érdekes, mert a kamerák szenzorjainak működése nem igazán teszi lehetővé, hogy minden esetben a HDR-es képet lássuk kattintás előtt a kijelzőn, és nehéz elképzelni, hogy hogyan oldhatják meg, hogy íly módon tökéletes előnézetet kapjunk. Persze bízunk benne, hogy ha valahol, akkor a Google-nél megtalálják erre a megoldást. 

Emellett az XDA-Developers fórumjának egyik tagja a forráskódokat kutatva rátalált egy úgynevezett Audio Zoom funkcióra, amellyel sokkal tisztább, a környezet és egyéb zajoktól leválasztott hangot kapunk a videókban. A funkció lényege, hogy a mobil felvételkor jobban összpontosítson például egy beszédre, vagy egy koncertre, mint bármilyen más egyéb, a mikrofonba szűrődő zajra. Ilyen technikát alkalmaztak már más zászlóshajók esetében is, így bízhatunk benne, hogy ezesetben is jó munkát végez a Google.

A kamerás pletykákon túl érkezett egy új fotó a mobil külsejéről is, amin már nem a kamerák vagy a gombok elhelyezése a meglepő, hanem maga a Pixel 4 színe. Eddig ugyanis egy egyszerűnek mondható, fekete-fehér palettával dolgozott a Google, amelybe maximum enyhén keveredett egy harmadik szín. A legfrissebb kiszivárogtatás alapján azonban idén erősödik a harmadik szín tónusa, ami ezúttal a narancssárga lesz.

Forrás: AndroidAuthority

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése