Hamarosan érkezik a Samsung Galaxy S10 Lite?

Droidos pletykák   |   2019.10.11 - 20:04   |   Írta: Máté Gergő   |   558
11. okt Hamarosan érkezik a Samsung Galaxy S10 Lite?

Friss pletykák a dél-koreai vállalat érkező készülékeiről.

Újabb Samsung Galaxy készülék a láthatáron?

Korábban egy olcsóbb Note 10 készülékről, a Samsung Galaxy Note 10 Lite-ról is jelentek meg pletykák, amely Európában jelenhet meg elsőként. A legújabb hírek szerint viszont egy másik Lite okostelefon, a Samsung Galaxy S10 Lite is tervben van.

A SamMobile cikke szerint a Samsung egy új okostelefon készüléken dolgozik, amely az SM-G770F jelzést kapta és várhatóan ez lesz a Samsung Galaxy S10 Lite. A pletykák már az új készülék specifikációjáról is beszámolnak, méghozzá igen részletesen: az új Samsung Galaxy S10 Lite egy Snapdragon 855 processzort, 8 GB memóriát, 128 GB háttértárat, 6,7 hüvelykes kijelzőt és 45W-tos gyorstöltést fog kapni és természetesen Android 10 rendszerrel debütál majd.                                                                                                                                                                                                                     
Jellemző a Samsung üzletpolitikájára, hogy az aktuális zászlóshajójának megjelenésekor több modellből álló termékcsaládot ad ki (amivel természetesen több vásárlói réteget is megcéloz). Most azonban igen kevés idő maradt a Samsung Galaxy S11-es széria debütálásáig. Ráadásul ennek a készüléknek a specifikációja túlszárnyalja a Samsung Galaxy S10e hardverét.                                                                                                                                                                                                             
Érdekes kérdés, hogy egy ilyen okostelefont a Samsung hogyan tudna pozícionálni. Felveheti a versenyt a Samsung Galaxy S10 Lite a Samsung Galaxy S11-es széria készülékeivel? Vajon Európában és Észak-Amerikában is meg fog jelenni? Hamarosan megtudhatjuk a válaszokat.

Forrás: Android Police

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése