Lyukasztott kijelzős szupergép lehet a Huawei új Pro tabletje

Droidos pletykák   |   2019.11.02 - 23:04   |   Írta: S. Viktor   |   1385
02. nov Lyukasztott kijelzős szupergép lehet a Huawei új Pro tabletje

Jótól lopni nem bűn, ha jó a végeredmény, nemde?

A tabletek piaca manapság nem éppen túl aktív, ettől függetlenül látható, hogy a trendek a Pro modellek felé haladnak, amelyek billentyűzettel és jelentős teljesítménnyel rendelkeznek. Most úgy néz ki, hogy a Huawei is saját Pro készülékével akar szakítani egy darabot a piacból. A 91mobiles nevű oldal és egy sorozatos szivárogtató, Evan Blass olyan képeket tett közzé, melyek látszólag ezt az új táblagépet mutatják, egy mágneses billentyűzet tokkal és egy érintőceruzával. Úgy gondolják, hogy a tablet a ‘Huawei MediaPad M7’ vagy a ‘MatePad Pro’ nevet fogja kapni.

A dizájn az iPad Pro-ra és a Galaxy Tab S6-ra emlékeztet, egy nagy eltéréstől eltekintve. A renderek azt mutatják, hogy a tablet valószínűleg lyukasztott kijelzős szelfikamerával lesz ellátva, ezzel lehetővé téve a nagyobb képernyő / kijelző arányt.

 

 

A készülék hátulján és elején sem látható ujjlenyomat-olvasót, ami arra utal, hogy a Huawei a képernyő alatti megoldást vagy a kamerán alapuló arcfelismeréses megoldást használja. Reméljük a képernyő alatti ujjlenyomat olvasót választják, mivel az arcfeloldás nem olyan biztonságos, mint az ujjlenyomat.

 

 

A belső specifikációkról egyelőre nincs sok szó, bár a 91mobiles szerint a készülék kettős hátsó kamerával rendelkezik. Viszont azt is reméljük, hogy a Huawei felső kategóriás készülékekhez hasonló teljesítményt és rengeteg tárhelyet tesz majd le az asztalra. Ami a megjelenést illeti, valószínűleg jövőre fog kijönni, hiszen a MediaPad M6 jelenleg még csak négy hónapos.

Forrás: AndroidAuthority

Kapcsolódó cikkek: 
Kommentek megjelenítése