Motorola Moto G8 pletykák és képek

Droidos pletykák   |   2019.11.10 - 16:30   |   Írta: Máté Gergő   |   382
10. nov Motorola Moto G8 pletykák és képek

Képek és specifikáció.

Új pletykák és képek a Motorola Moto G8-ról.

Mostanában mindenki a Google új készülékeiről beszél, de nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy más gyártók is vannak a piacon. A Motorola középkategóriás G sorozatának egy új tagja hamarosan elstartol (konkrétan ennek a hónapnak a végén). Az új pletykák szerint érdemes lesz számolnunk ezzel a készülékkel is.

A WinFuture hírei szerint a Moto G8 Plus egy Snapdragon 665 processzorral fog érkezni, a kijelzője pedig 6,3 hüvelykes és 1080p-s lesz. A Motorola Moto G8 Plus akkumulátorának kapacitása 4000 mAh lesz és a készülékre jack csatlakozót is szerelnek. Továbbá az okostelefon kamerája 48 megapixeles lesz, amihez egy 12 megapixeles kiegészítő kamera is társul, valamint a Motorola One Action-nél megismert 5 megapixeles mélyszenzort is megkapja. A lézeres autófókusz már csak hab a tortán.                                                                                                                                                                                    

 

                                                                                                                                             

A holland Mobielkopen információi szerint lesz egy Motorola Moto G8 is (amely a Plus helyett a G8 Play jelzést kaphatja). Ez külsőleg nagyon hasonló lesz a Motorola Moto G8-hoz, de nagyobb kávára számíthatunk és nem lesz lézeres autófókusza.

Forrás: Android Police

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése