Hatalmas kijelzőket kaphat a Samsung Galaxy S11 széria

Droidos pletykák   |   2019.11.13 - 21:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   1784
13. nov Hatalmas kijelzőket kaphat a Samsung Galaxy S11 széria

Nagyra nőhetnek jövőre a Samsung Galaxy S mobilok.

Az év végéhez érkezünk, a madarak pedig ilyenkor már rendszerint a jövő év első felében érkező mobilos flagshipekről csicseregnek. Az ekkor érkező mobilok egyik legfontosabb alakja pedig a Samsung Galaxy S széria legújabb képviselői, amelyeket árgus szemekkel figyel az egész mobilipar.

A gyakran megbízható pletykákat hangoztató Evan Blass már hozott is egy csomag meglepő információt az érkező S11-esekről. A legújabb tweetje szerinte ugyanis a soron következő széria háromféle kijelzőmérettel, 6,4, 6,7 és 6,9 hüvelykkel érkezik majd. Utóbbi kettőt megbízható infónak tartják, a 6,4 hüvelykes változat helyett azonban lehet, hogy inkább 6,2-est ad majd ki a Samsung.

Az S11 széria két kisebbik mobilja 4G-s és 5G-s változatban is elérhető lehet, Evan Blass szerint a legnagyobb üdvöske velük szemben kizárólag 5G technológiával érkezik. Ezzel ötféle S11-et sorolhatunk fel. A tweetben az is szerepel, hogy a Samsung jövőre elvileg teljesen elhagyja a sima paneleket, vagyis mind az öt változat az éleken hajlított kijelzővel érkezik majd.

A pletyka szerint mindezt február közepén vagy végén véshetjük végleg kőbe, hiszen valószínűleg akkor kerül majd bemutatásra a 11. Samsung Galaxy S széria.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése