Töltésben nagyon lemaradhat a Galaxy S11 a konkurensektől

Droidos pletykák   |   2019.11.21 - 18:23   |   Írta: SzavaRicsi   |   498
21. nov Töltésben nagyon lemaradhat a Galaxy S11 a konkurensektől

Tavalyi töltési sebességekkel dolgozik majd a Galaxy S11?

Egyre több és több pletyka kezd napvilágot látni a Samsung jövőre érkező Galaxy S11-es szériájáról. A hetekben ugyanis többek között már hallhattuk, hogy akár 108 megapixeles főkamerával is érkezhet a koreai csúcsmobil, és lehetséges, hogy 8K videófelvételi lehetőség is kerül majd az optikába.

Most az egyik kínai telekommunikációs cég weboldalán bukkant fel egy SM-G9860-as kódú mobil, ami valószínűleg a Galaxy S11 5G „fedőneve”. Legalábbis a korábbi infók egyértelműen erre utalnak.

Az oldalon felbukkant, és az XDA-Developers által gyorsan lerántott adatok leleplezik az S11 gyorstöltését, hiszen az infók alapján legfeljebb 25 wattal lehet majd áramot pumpálni a csúcs-Samsung akkumulátorjába. Ami pedig azt illeti, ez nem is olyan sok.

Több androidos konkurens ugyanis már két éve képes volt ugyanerre, mostanra pedig már ennek a kétszeresével is láttunk mobilt a piacra kerülni, nem is egyszer.

A hardverről egyelőre ennyit tudhattunk meg, bár számíthatunk rá, hogy a következő hetekbe egyre feljebb lebben a fátyol a jövőre érkező Galaxy S11-ről. A 25W-os gyorstöltés és az új kamera mellett még a kijelzőről hallottunk pletykákat, ami az XDA-Developers szerint 120Hz-es képfrissítési rátával érkezik majd.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése