Bomba áron érkezhet a következő Samsung Galaxy Fold

Droidos pletykák   |   2019.12.06 - 19:00   |   Írta: SzavaRicsi   |   1801
06. dec Bomba áron érkezhet a következő Samsung Galaxy Fold

Nincs mese, máris érkeznek a pletykák a Galaxy Fold utódjáról.

Egyenesen a Samsung hazájából, a The Korean Heraldtól érkeznek a legfrissebb pletykák, amelyek már az első hajlítható Samsung okosmobil utódjáról, a Galaxy Fold 2-ről szólnak. A koreai lap ugyanis azt írja, hogy lényeges változások érkezhetnek a különleges, hajlítható mobil kialakításában, amellyel jelentősen redukálhatják az eladási árat.

A legfrissebb hírek alapján ugyanis a Samsung elengedi az első Fold dizájnját, annak érdekében, hogy egy elérhetőbb árú telefonnal rukkoljanak elő az új szegmensben. A The Korean Herald szerint a gyártó inkább azon a vonalon indul el, amelyen a Motorola is, vagyis újjáélesztik a hagyományos kagylóhéj-dizájnt, amellyel zsugorodik a kijelzők mérete, így a mobil is sokkal jobban fér majd el a felhasználók tenyerében. Ez új mechanizmust is kíván, ami talán egyszerűbb lesz, mint az eredeti Fold rendkívül bonyolultnak és precíznek beharangozott zsanérrendszere.

A koreaiak szerint a Fold 2 ára így akár 850 dollár körül is alakulhat a gyártó hazájában, ám a nemzetközi piacon inkább ezer dolláros, azaz forintba átszámolva 300 ezres árcédulára számíthatunk. Ezzel komoly változások történnének a Samsung mobilos részlegének termékpalettáján, hiszen a kihajtható Fold 2-t reálisan fontolóra lehetne venni például a Galaxy S széria alternatívájaként. Továbbá így már várhatóan nem a Fold lenne a legdrágább Samsung márkájú okostelefon a piacon.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése