Valódi képeken az új hajlítható Samsung mobil

Droidos pletykák   |   2019.12.20 - 21:13   |   Írta: ARPII   |   2669
20. dec Valódi képeken az új hajlítható Samsung mobil

Az új telefon máshogy hajlik majd, mint elődje.

A Samsung már több hónapja elhintett pár infómorzsát a kagyló módra hajló mobiljáról a fejlesztői konferenciáján. Ezzel egy Motorola Razr stílusú megközelítéssel próbálták meg újra alkotni az okostelefont. Most pedig úgy tűnik, hogy már a való világban kézzel fogható formában is létezik a mobil, ugyanis sikerült lencsevégre kapni. A képek egy Weibo felhasználótól származnak (Ice Universe) aki több fotóval is megörvendeztetett minket a hosszúkás mobilról.

 

A képeken feltűnik egy szingli szelfikamera a kijelző tetejének közepén, hátul pedig két szenzort kapunk majd egy LED villanóval. Itt észrevehetünk még egy kisebb második kijelzőt is, ami az időt mutatja. Emellett jó pár Samsung alkalmazás ikon, Microsoft mappa, egy USB-C port valamint egy hangszóró rács is megfigyelhető a fotókon. Ezek mellett sajnos már nem fért el a jack csatlakozó, amit talán már nem is bánunk majd annyira 2020-ban.

 

Egy Active Edge panel is jól kivehető a képeken, ami először tűnik fel egy ívelt kijelzős Samsung mobilon. Azonban ne felejtsük el, hogy ezzel a Galaxy S10e is fog majd rendelkezni minden bizonnyal. A képek nagyon is valódinak néznek ki, azonban még emellett sem állíthatjuk biztosan, hogy ilyen lesz majd a következő hajlítható Samsung mobil, vagy hogy eljut-e egyáltalán a tömeggyártásig ez az ötlet. Ti mit gondoltok, meglépi majd a Samsung ezt a radikális dizájn váltást?

 

Forrás: AndroidAuthority

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése