CES 2020: Több információ is kiderült az új Galaxy Fold-ról

Droidos pletykák   |   2020.01.11 - 13:05   |   Írta: ARPII   |   736
11. jan CES 2020: Több információ is kiderült az új Galaxy Fold-ról

Nagyon izgalmasnak ígérkezik az új hajlítható mobil.

A Samsung februárban fogja bemutatni az új S szériás telefonjait, emellett pedig lerántják a leplet az új formavilágú hajlítható készülékükről is. A napokban lezajlott CES-en a gyártó tartott egy titkos megbeszélést a partnereivel, melyen mindkét csúcsmobil nevére fény derült. A jelenlévőknek lehetősége volt látni az új készülékeket, illetve a cég feje DJ Koh személyesen osztotta meg velük az új név választást.

Első körben a Galaxy S11-ről esett szó, ami mint később kiderült nem így fog majd debütálni. A triumvirátus ugyanis a Galaxy S20, Galaxy S20 Plus és a Galaxy S20 Ultra neveket fogja viselni.

 

Emellett a kagyló formavilágú új hajlítható mobil neve is tisztázódott, amiről szintén tévedtünk, ugyanis nem a Galaxy Fold utódja lesz, legalábbis nem névlegesen. Az elnevezés ugyanis Galaxy Fold 2 helyett Galaxy Bloom lesz majd. A névválasztás oka egyelőre ismeretlen, de talán a Fold korai hibáiból adódó népszerűtlenség miatt nem akarták meghagyni a fogyasztók szájában a rossz ízt, ezért döntöttek az újrabranding-elés mellett. Koh azonban elmondta, hogy a mobil a Lancome smink kompaktjából inspirálódott. Talán a cég ezzel a húzással akarja majd megcélozni a 20-as éveiben járó hölgyeket.

 

A Galaxy Bloom állítólag 4 illetve 5G-s verzióban is érkezik majd. Ezen a képen pedig egy részletet láthatunk a hajlítható mobil prezentációjából, amit minden bizonnyal egy jelenlévő készített.

 

8K videófelvételi lehetőség

Mind a Galaxy S20, mind pedig a Galaxy Bloom rendelkezhet majd 8K videófelvételi lehetőséggel, ugyanis korábban terjengtek már olyan pletykák, hogy a gyártó el szeretné hozni ezt a lehetőséget a nagyérdemű számára is. Valószínűleg, ha ez bekerül majd a mobilokba, akkor a YouTube elérhetővé teszi majd ezt a videó stream-elő opciót is, már a termék megjelenésének napján, azaz február 11-én.

Természetes ne feledjük, hogy ez az információ egy beszámolón alapul, amit egy jelenlevő osztott meg. Azonban az ilyen titkos megbeszéléseken, a partnerekkel többségében releváns információk szoktak elhangzani, és nagyrészt azt kapjuk majd, amit az elhangzottak alapján.

 

Forrás: AndroidAuthority

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése