Két hajlítható mobilt mutat be a Samsung?

Droidos pletykák   |   2020.01.13 - 22:21   |   Írta: ARPII   |   434
13. jan Két hajlítható mobilt mutat be a Samsung?

Felbukkant egy új név, de nem tudjuk hogy ki lesz a gazdája.

A múlt heti CES-en a Samsung tartott egy megbeszélést zárt ajtók mögött, ahol többek között az is kiderült hogy a következő hajlítható mobiljuk Samsung Galaxy Bloom néven érkezik. Most arról a mobilról van szó, ami már hónapok óta tartja izgalomban a tech közösséget.

 

Ámbátor tegnap egy neves kiszivárogtató, az Ice Universe osztott meg egy képet egy hamarosan érkező mobilról, mely a Galaxy Z Flip nevet viseli majd. A dolgok pedig itt kezdenek érdekessé válni, ugyanis ez akár azt is jelenti, hogy a mobil amit eddig Bloom néven ismertünk, mégsem az lesz, (ami ezelőtt még Galaxy Fold 2 néven futott) de akár lehet egy teljesen másik telefon is.

 

A Z betű könnyen jelképezhet egy kétszer-hajlítható mobilt, amit nem nehéz elképzelni. Ez pedig azt jelentené, hogy a Samsung már dolgozik egy ilyen mobilon, vagy már rendelkezik egy prototípussal, amit esetleg meg is villant majd februárban.

 

Talán a Samsung szándékosan változtatja a neveket, hiszen az S11 is minden bizonnyal S20 néven érkezik majd, így a Z egy lehetséges új szériát jelölhet a hajlítható mobil felhozatalban. Rengeteg a teória, már mi magunk is nehezen igazodunk el rajtuk. Ti mit gondoltok, mit fog bemutatni a Samsung február 11-én?

 

Forrás: Pocketnow

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése