Hat kamerával és érintőceruzával érkezhet a Huawei Mate X2

Droidos pletykák   |   2020.01.31 - 17:42   |   Írta: ARPII   |   4750
31. jan Hat kamerával és érintőceruzával érkezhet a Huawei Mate X2

Komolynak ígérkezik az új hajlítható Huawei.

A kínai cég a Mate X után már nagyban dolgozik az utódon, amit minden bizonnyal Mate X2-nek hívnak majd. A telefon várhatóan 2020 harmadik negyedévében fog bemutatkozni a nagyérdemű felé. Ez ugyan még messze van, de az információszivárgások és pletykák már nagyban elkezdődtek az internet különböző szegleteiben. Egy új, nem rég bejegyzett szabadalomból fény derült pár lehetséges információra és dizájn elemre a készülékkel kapcsolatban.

 

Az EUIPO-ban tűnt fel a Huawei által levédetett szabadalom, ami alapján a Mate X2 elődjével ellentétben befelé fog majd hajlani. Emellett egy vertikális hasábot is láthatunk a készülék előlapján, ami egy plusz kijelzőt és hat kameramodult rejt magában, négyet hátul és kettőt elöl. Ezek alapján elég nagy változás fog történni kamera téren a Huawei háza táján. Akik esetleg nem tudnák, az eredeti Mate X „csupán” három kamerával rendelkezett, amit szintén lehetett használni selfie-zésre a hajlítható mechanizmusnak hála.

 

Ezzel pedig nem ér véget az érdekességek listája, a Mate X2 ugyanis stylus támogatást is kaphat. A már említett vertikális hasáb szolgálhat majd a toll tárolására. Emellett szintén változás az előddel szemben a lekerekített szélek, ami kényelmesebb használatot eredményezhet majd egy ekkora mobilnál.

 

Sajnos a szabadalom nem ad semmilyen információt az eszköz hardveres felszereltségéről, azonban 5G támogatásra minden bizonnyal számíthatunk majd. Végül pedig ne felejtsétek el, hogy ezek az adatok még csak egy szabadalom részei. Szóval egyáltalán nem biztos hogy viszontlátjuk majd őket a végleges termékben, de nem véletlenül lettek levédetve, így van esély rá. Ti mit gondoltok a második generációs hajlítható Huawei mobilról? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: GizChina

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése