S Pen-nel és kijelző alatti kamerával jöhet a Galaxy Fold 2

Droidos pletykák   |   2020.02.17 - 21:41   |   Írta: ARPII   |   576
17. feb S Pen-nel és kijelző alatti kamerával jöhet a Galaxy Fold 2

Hamarosan érkezik a méltó utód.

A Samsung Galaxy Fold volt az egyik első a hajlítható mobilok között, de a startja már nem volt olyan sima. Lassan már egy év is eltelt a megjelenés óta, most pedig elkezdődtek az információszivárgások az új mobillal kapcsolatban, ami talán júliusban mutatkozik majd be.

 

Koreai jelentések szerint, már régóta dolgoznak a Galaxy Fold következő változatán, ami még elődjénél is több újítást hozhat majd nekünk, ráadásul korábban mint azt hittük.

Előként beszéljünk a kijelzőről. A „Champ" kódnév alatt futó mobilnak valószínűleg egy nagyobb 7,7 colos belső kijelzője lesz majd. Emellett szó esik még egy kijelző alá épített kameráról is, ez viszont még koránt sem biztos. Ha ez nem is jönne össze, még akkor is használhatnak majd egy hole-punch kivágást. Egy biztos, mindkét megoldás mérföldekkel jobb lenne az előző modell óriási notch-ánál.

Szerencsére nem csak a belső kijelzőn javítanak, kívül is látványos lesz majd a fejlődés. A Fold-nál használt hatalmas kávával ellátott aprócska megjelenítő helyett, most akkora kijelzőnk lesz, hogy szükség lehet a Samsung „Infinity-V” megoldására, ami egy apró háromszög alakú benyúlásban helyezi el az előlapi kamerát. Hardveres téren is fejlődik majd a mobil, ugyanis kerámia és rozsdamentes acél használata is felmerült. Emellett a Galaxy S20+ kameraszenzorjaira számíthatunk fotózás téren, egy újragondolt S Pen-re, és a Z Flip-nél is látott ultra vékony üvegre.

 

Végül pedig talán a legmeglepőbb információ, ami nem más mint a megjelenés, ez ugyanis 2020 júliusában lehet, a Galaxy Note 20-al egyidőben. Ez kevesebb mint egy évvel lenne a Galaxy Fold (1) megjelenése után, ez pedig sokkal korábban van, mint amire bárki is számított volna. Ti mit gondoltok a lehetséges trónörökösről, szerintetek jó irányba halad a Samsung? Írjátok meg kommentben!

 

Forrás: 9to5Google

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése