Kihúzható kijelzős mobillal készül a TCL

Droidos pletykák   |   2020.02.18 - 21:28   |   Írta: ARPII   |   941
18. feb Kihúzható kijelzős mobillal készül a TCL

Új hibrid mobillal érkezhet a kínai gyártó.

A TCL számára már talán idejét múlt a hajlítható mobil koncepció, ugyanis ők már egy új kihúzható kijelzős modellen dolgoznak. Több render is kiszivárgott a cég misztikus telefonjáról, ami nem akármilyen módon fog majd működni.

 

A mobil jobb szélén alul és felül látható egy kis csík, itt lehet majd kihúzni a mobil óriási tablet kijelzőjét. Az viszont, hogy ezt hogyan szeretnék majd elérni, egyelőre nem ismert. A megjelenítő minden bizonnyal becsúszik majd önmaga alá amikor visszatoljuk, ami sok kérdést vet fel. Az eddigi hajlítható telefonok sem voltak túlzottan strapabíróak, így kíváncsian várjuk hogy ez a koncepció mennyire lesz életképes, annak ellenére hogy megjelenését tekintve eddig talán ez a legszebb megoldás.

 

A TCL készüléke hat fotós szenzorral lesz majd felszerelve, négy kamera hátul, kettő további pedig elöl. Utóbbiakat a Galaxy S10+-hoz hasonló hole-punch kivágásban helyezik majd el. A rejtélyes készülék egyébként az MWC-n lett volna leleplezve (legalábbis a prototípus,) sajnos mivel ez el fog maradni, ezért a mobil is várat még magára egy ideig.

 

Forrás: pocketnow

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése