Jövőhéten érkezhet a Huawei Mate Xs

Droidos pletykák   |   2020.02.21 - 14:37   |   Írta: ARPII   |   2371
21. feb Jövőhéten érkezhet a Huawei Mate Xs

Nem csak a Samsung állt rá a hajlítható mobilokra.

Egyre több gyártó készít már hajlítható készülékeket, a Samsung például már a második ilyen mobilját mutatta be nem is olyan rég, Galaxy Z Flip néven. A Huawei egyelőre csak egy ilyen telefonnal büszkélkedhet, azonban egy friss jelentés szerint, a kínai cég hamarosan be fogja mutatni a Mate X utódját, Mate Xs néven. A kiszivárogtató szerint már nem is kell olyan soka várni a leleplezés napjáig, ugyanis február 24-éről beszélünk.

 

Sajnos a koronavírus nagyban befolyásolja a tech iparágat is, az MWC is emiatt maradt el, így a gyártók is próbálnak online bemutatókra támaszkodni. A Huawei bemutatóján pedig nem csak ezt a titokzatos mobilt láthatjuk majd, hanem PC-ket, tableteket és még sok mást is.

 

A Huawei Mate Xs egy Samsung megjelenítőt fog használni, egy rendkívül strapabíró zsanérrendszerrel karöltve. A motorháztető alatt egy Kirin 990 5G lapka fog felelni a telefon teljesítményéért, ami már 7 nm-es lesz. Töltés téren pedig, akár elképesztő 65W-ra is képes lehet majd a készülék. Sajnos a memóriával kapcsolatban nem tudunk még sokat, de a Huawei vezére, Yu Chengdong elárulta, hogy a Mate Xs nagy fejlesztéseken esett át kijelző valamint zsanérrendszer téren, így is növelve a felhasználói élményt.

 

Forrás: Gizchina

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése