Bab formájú lehet a következő Samsung Galaxy Buds

Droidos pletykák   |   2020.04.08 - 15:24   |   Írta: ARPII   |   342
08. ápr Bab formájú lehet a következő Samsung Galaxy Buds

Érdekes forma, az egyszer biztos.

Nem is olyan régen kapott frissítést a Samsung vezeték nélküli fülhallgatója, a Galaxy Buds. Az S20-as széria mellett mutatkozott be a Buds+, rendkívül jó üzemidővel és továbbfejlesztett hangzással, a megjelenés azonban szinte változatlan maradt. Amennyiben hihetünk a WinFuture jelentésének, az esetben a füles következő generációja külsőleg is radikális változásokon fog átesni.

 

A kiszivárgott információk alapján, az oldal összeállított pár rendert a következő Galaxy Buds-ról, ami egyelőre nem meglepő módon „beans” azan „bab” kódnév alatt fut, korábban pedig „popcorn” néven is emlegették belső körökben. A vesére is emlékeztető fülhallgató nagyjából 2,8cm hosszú, belül egy hangszórónyílással és szenzorral rendelkezik a füljárathoz közel, kívül pedig mikrofon és egyéb nyílások is találhatóak rajta. A belső részen található még két-két mágneses pont, ami a töltésnél lesz majd hasznos.

 

Modellszám is tartozik már az eszközhöz, ami nem más mint az SM-R180, a névválasztásnál pedig a Galaxy Beans sem kizárható opció. Sajnos akkumulátort, vagy egyéb specifikációt érintő információk egyelőre még nincsenek, de ez is csak idő kérdése. Maga a forma eléggé esetlennek és kényelmetlennek tűnik, kitudja hogyan fog majd ülni egy ilyen eszköz a fülünkben, arról nem is beszélve, hogy hogyan tudjuk majd kivenni. Természetesen a Samsung még bőven a tesztelési fázisban tart, ami a fejlesztéseket illeti, így nem kizárt, hogy csak egy prototípusról van szó, amit talán sosem látunk majd tömeggyártásban.

 

Rengeteg minden változhat még az elkövetkezendő hónapok során, akár az egész projektet is törölhetik, azonban úgy tűnik, hogy a dél-koreai cég komolyan gondolja a dolgot. Idővel egyre többet tudunk majd meg az eszközről, ha pedig tényleg megjelenne, akkor valószínűleg a Note20 mellett számíthatunk majd rá. Ti mit gondoltok erről az érdekes formáról, hordanátok ilyen fülhallgatót? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: AndroidPolice

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése