Hole-punch kivágást kaphat a Huawei MediaPad M7

Droidos pletykák   |   2020.04.10 - 09:47   |   Írta: ARPII   |   124
10. ápr Hole-punch kivágást kaphat a Huawei MediaPad M7

Tablet kamerakivágással?

A kínai óriás gyártó nagyon elöl jár a mobil piacon, tablet téren azonban igencsak van bepótolnivalójuk. A Huawei azonban folyamatosan próbálkozik ebben a szegmensben is, a MediaPad M6 például egészen jól szerepelt, most pedig érkezik a trónörökös, az M7. Egy konferencián, ahol a Huawei Smart Screen X65-ről volt szó, jól kivehető volt egy tablet, kamerakivágással, ami akár a jövőbeli Huawei MediaPad M7 is lehet.

 

A Huawei Smart Screen X65, a cég 4K-s OLED TV-je, két termékkel volt összekötve, egy Huawei P40 Pro-val és (valószínűleg) egy Huawei MediaPad M7-el. Itt a tablet bal felső sarkában helyezkedett el a kivágás, ahol helyet kapott a szelfi kamera. Ez eléggé érdekes, ugyanis a hole-punch kivágást eddig csak mobiltelefonoknál használták, azonban úgy néz ki hogy a Huawei egy lépéssel tovább vitte ezt a technológiát.

 

Még egy furcsaság van ezzel kapcsolatban, ugyanis csak akkor szokott szükség lenni ilyen kivágásra, ha a kávák annyira vékonyak, hogy nem fér el bennük a szenzor. A MediaPad M7 kávái eléggé keskenyek, viszont nem annyira hogy ne férne el bennük egy kamera. Egy ilyen hole-punch megoldás pedig sokkal költségesebb, mint a hagyományos módszer, így továbbra is kérdéses a Huawei megoldása.

 

A tavaly novemberi Huawei MatePad eseményen, a cég egyik vezetője, Yu Chengdong mutatta be a cég zászlóshajó tablet vonalát, a MatePad Pro-t. A tablet számos remek funkcióval és hardverrel rendelkezett, többek között egy 2K-s QHD kijelzővel, ami 16:10-es képaránnyal rendelkezett. Emellett hozta a 1500:1-hez kontrasztarányt és a 280-as pixelsűrűséget. Reméljük a hamarosan bemutatkozó Huawei MediaPad M7 is hasonló vagy ennél jobb tulajdonságokkal debütál majd. Ti mit gondoltok erről a tabletről és a hole-punch kivágásról? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: GizChina

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése