Kiszivárgott fotókon az LG Velvet

Droidos pletykák   |   2020.04.13 - 20:50   |   Írta: ARPII   |   170
13. ápr Kiszivárgott fotókon az LG Velvet

Meglepő új dizájnnal készülhet a dél-koreai gyártó.

A híres kiszivárogtató csatorna, az Ice universe posztolt néhány napja sajtó fotókat (lehetséges, hogy csak renderek) egy még be nem mutatott mobilról, az LG Velvet-ről. A dél-koreai cég pedig pont az előző hét folyamán beszélt új innovatív dizájn vonaláról az okostelefon piacon.

 

A képeken öt különböző színű mobilt láthatunk ívelt üveg szendvicsbe csomagolva elöl és hátul egyaránt. Emellett egy hole-punch kivágást is találhatunk a mobil bal felső sarkában, ahol a szelfi kamerát helyezték el. Továbbá 5G képes is lesz majd a telefon, aminek három lencsét találunk a hátlapján. Mindent összevetve egy eléggé gusztusos készülékről beszélhetünk, különösen ha megnézzük a többi gyártó idei mobiljait. Ezen felül sajnos más adat nem derül ki a titokzatos telefonról.

 

Az LG Velvet lesz az első készülék a gyártó felhozatalából, ami az új dizájnvonalat követi majd. Korábban láthattunk már róluk kézi rajzokat, amik szintén ezt a megjelenést mutatták. Emellett úgy tűnik, hogy az újságírók imái meghallgattattak, és az LG végre eltér az alfanumerikus elnevezésektől, helyette pedig valami sokkal kifejezőbbel fogja majd illetni a készülékeit.

 

A Velvet név a légiesség, csillogás és prémium érzetet hivatott felébreszteni a vásárlókban, ami sokkal hatásosabb mint például a ThinQ. A cég eddig nem igazán használt ívelt kijelzőt a mobiljainál, ennek viszont egyértelműen van egy, így úgy tűnik hogy a Samsung-gal szemben, ők pont az ellenkező irányba szeretnének elmenni dizájn és megjelenés téren. További jelentések és pletykák szerint a telefon megjelenése május 15-én lesz, amit már kíváncsian várunk.

 

Forrás: GizChina

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése