Rengeteg információ szivárgott ki a Galaxy Fold 2-ről

Droidos pletykák   |   2020.04.20 - 16:46   |   Írta: ARPII   |   202
20. ápr Rengeteg információ szivárgott ki a Galaxy Fold 2-ről

Hasznos újításokat kap az új modell.

A Samsung Galaxy Fold egyik talán legnagyobb hiányossága a külső kijelző aprócska mérete volt. Ugyan teljes értékű volt, és mindenre használhattuk, amire a belsőt is, de mégsem tettük szívesen. Ez valószínűleg egy szándékos lépés volt a vállalat részéről, hogy idén nagy fejlesztésnek látszódjon a nagyobb megjelenítő.

Egy külsős cég vezetőjétől, Ross Young-tól tudhattuk meg Twitteren, hogy 2020-ban a Samsung nagy előrelépéseket tervez a fedőlapi kijelző terén. Állítása szerint, a Galaxy Fold 2 kisebbik OLED megjelenítője 6,23 colos lesz 60Hz-es képfrissítéssel és 2 267x819 pixel felbontással.

 

Young hozzátette, hogy a dél-koreai vállalat kijelző alá szerette volna rejteni a szelfi kamerát, azonban ezzel a technológiával még nem állnak teljesen készen. Így a szintén csak esztétikus hole-punch kivágásban helyezkedik majd el a mobil előlapi kamerája, amiből nem csak egy lesz, ugyanis mindkét kijelzőn fogják majd alkalmazni a Samsung által Infinity-O névre keresztelt megoldást.

Tovább haladva a belső kijelzőre, ahol duplázódik a képfrissítés, egészen pontosan 120Hz-re, a méreteket tekintve pedig egy 7,59 colos OLED megjelenítőről beszélhetünk majd, 2 213x1 689 pixel felbontással. Ez a panel pedig a Z Flip-nél is látott kompozit UTG anyagból (ultravékony üveg) készül majd, felső védőréteggel.

 

A vezető szerint a Fold 2 S Pen támogatást is kap majd, ahogyan a Note széria is. Azt viszont sajnos nem tudjuk, hogy a toll a készülék belsejében kap-e majd helyet, vagy külön kell majd magunkkal vinni.

 

Nagyon örülünk hogy a Samsung komoly fejlesztéseket végez a kijelző méretét és képfrissítését illetően. Egy 120Hz-es tablet méretű hajlítható mobil S Pen-nel méltó utódja lesz majd a legendás Fold-nak. Ti mit gondoltok, nagy siker lesz majd az új hajlítható Samsung mobil, Ti vennétek magatoknak? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: AndroidAuthority

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése