Egy újabb alacsonyárú készüléken dolgozik a HTC

Droidos pletykák   |   2020.04.28 - 14:46   |   Írta: Máté Gergő   |   133
28. ápr Egy újabb alacsonyárú készüléken dolgozik a HTC

Kedvező ár és remek dizájn jellemzi a Desire 20 Pro-t.

Zászlóshajók helyett újra egy pénztárcabarát készülék jön

A HTC nem halott, de egy ideje letettek arról, hogy zászlóshajókat gyártsanak. A tajvani vállalat 2018-ban adott ki utoljára prémium okostelefont, a HTC Exodus 1-et, ami gyakorlatilag egy felturbózott HTC U12+ volt, ezt pedig azóta "csak" Desire és Wildfire készülékek követték. Most egy újabb középkategóriás okostelefonnal bővül a HTC palettája.  

Az ismert ROM fejlesztő és HTC hír szivárogtató @LlabTooFeR tette közzé, hogy a HTC egy Desire 20 Pro nevű készüléken dolgozik. A tajvani vállalat 2018 közepén adta ki a HTC Desire 12/12+ készüléket, ezután kihagytak pár számot és tavaly megjelent a HTC Desire 19 Plus. Az új HTC okostelefon előlapja sokban hasonlít a OnePlus 8-ra, míg a hátoldala inkább a Mi 10-re emlékeztet. A készülék kódneve "Bayamo" lesz.                                                                                                                   

 

                                                                                                                                                                         

LlabTooFeR szerint a HTC Desire 20 Pro készüléknek 3,5 mm-es jack csatlakozója is lesz, valamint egy lefuttatott benchmark-ot is közzétett az okostelefonról. Ezek alapján megtudhattuk, hogy a HTC Desire 20 Pro-nak 1.8 GHz-es Qualcomm processzora lesz, valamint 6 GB memóriát fog kapni és Android 10 rendszer fut majd rajta. A teljesítménye nagyon hasonló a Google Pixel 3a XL készülékéhez, amely Snapdragn 670-es processzorral rendelkezik.

A felsorolt hardverek alapján ez a készülék nem lesz kulcsfontosságú a tajvani gyártó történetében, de megalapozhatja a Desire széria stabil jövőjét.

Forrás: Android Police

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése