Kiszivárgott a Google Pixel 4a megjelenési dátuma

Droidos pletykák   |   2020.04.29 - 18:26   |   Írta: Máté Gergő   |   228
29. ápr Kiszivárgott a Google Pixel 4a megjelenési dátuma

Egy németországi szolgáltató szivárogtatta ki.

Újabb Pixel pletyka

Nagyon sokat tudunk a Google legújabb készülékéről, de a Google Pixel 4a megjelenési dátumáról eddig nem volt semmilyen információnk. A korábbi pletykák alapján a Google az I/O konferencián mutatta volna be az okostelefont májusban. Ez nem túl pontos, hiszen közben az I/O rendezvény elhalasztásáról is érkeztek pletykák. A német Caschys Blog által kiszivárogtatott Vodafone Germany szolgáltatóhoz tartozó dokumentumok alapján most viszont egy konkrét napot kaptunk: május 22-én jelenhet meg a Google Pixel 4a készülék.

Ez a dátum tíz nappal az I/O fejlesztői konferencia (május 12-14) után van. Amennyiben ez pontos, a Google Pixel 4a hamarosan debütálhat. Ez lesz az első Pixel készülék, ami a Google Pixel 4 október 15-ei debütálása óta megjelenik. A Google Pixel 4 kilenc nappal a bemutató után már megrendelhető volt (konkrétan október 24-én) és hasonló előrendelési dátumra számíthatunk. A németországi megjelenéssel egyidőben az Egyesült Államokban és a Európa többi részén is elérhető lesz az új okostelefon.                                                                                                                                                                                        

                                                                                                                                                               

Persze elképzelhető, hogy a Vodafone Germany pár nappal a nemzetközi megjelenés után fogja elkezdeni értékesíteni az új készüléket, ahogy azt korábban a Google Pixel 3a-val tette. A május 22-ei dátum még így is egy remek viszonyítási alap a nemzetközi megjelenésre.

Ez nem az első eset, hogy a Caschys Blog kiszivárogtatja a Pixel okostelefonok megjelenési dátumát: a korábbi előrejelzéseik a Google Pixel 3a készülék árát és megjelenését illetően is pontosak voltak 2019-ben.

 

Forrás: Android Police

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése