Kiszivárgott képen a Xiaomi Mi Band 5

Droidos pletykák   |   2020.05.06 - 21:06   |   Írta: ARPII   |   190
06. máj Kiszivárgott képen a Xiaomi Mi Band 5

Újító dizájnnal készülhet a kínai cég.

Az egyik legnagyobb kiszivárogtató oldal, a /LEAK posztolt a napokban egy képet Twitter-re, a következő Xiaomi okos karpántról, (feltehetőleg a Mi Band 5-ről). A Xiaomi mostanában eléggé nagy médiafigyelmet élvez, beszélhetünk itt a Xiaomi Mi Band 4C-ről vagy a kiskapuról, amit az eszközeiken hagytak, hogy információkat lehessen küldeni a felhasználókról egy szerverre.

 

De térjünk is vissza a Mi Band 5-höz, ami elképesztően jól néz ki, színes lekerekített kijelző, vékony kávák és egy furcsa kör alakú fekete "pötty" a kijelző alsó részén. Ez talán a készülék főgombja lehet, vagy egy sima felület, rezgéses visszajelzéssel felszerelve. A kommentek között sokan megkérdőjelezték a kép valódiságát, mivel az alján látható Weibo azonosító nem található a kínai közösségi oldalon. A fotó felbontása nem éppen a legjobb, valamint úgy tűnik mintha a Mi Band alacsonyabb felbontással lenne megjelenítve, mint a háttér, ez Photoshop-polás miatt is lehet.

Egyelőre se megerősíteni se cáfolni nem tudjuk egyik oldalt sem, ezért kezeljük fenntartással a képet. Igazi vagy sem, előbb utóbb elkezdenek majd szivárogni a további képek az eszközről, amikor is kiderül majd, hogy kinek volt igaza.

 

Forrás: phoneArena

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése