Friss renderképek a Samsung Galaxy Note 20-ról

Droidos pletykák   |   2020.05.23 - 17:01   |   Írta: Máté Gergő   |   916
23. máj Friss renderképek a Samsung Galaxy Note 20-ról

Az új készülék olyan nagy, mint a Note 10+

Hamarosan bemutatják

A dél-koreai vállalat nem árult el túl nagy titkot azzal, hogy a következő Samsung Galaxy Note szériás készüléket egy olyan eseményen fogják bemutatni, ami csak online lesz követhető. Ennél sokkal jobb hír viszont, hogy megérkeztek az első renderképek, méghozzá a Pigtou és az xleaks7 jóvoltából. Alig néhány változás történt az elődhöz képest, de a méretben és az dizájnban azért akadnak újdonságok.

Az első nagyobb újdonság a készülék hátoldali kamerarendszerét érinti: az új elrendezés sokkal jobban hasonlít a Samsung Galaxy S20-nál megismert elrendezésre, mint a Samsung Galaxy Note 10-re. A készülék kamerarendszere a bal felső sarokba került és 38,1 x 21,9 mm-es. A Pigtou megjegyezte, hogy a kamera még fejlesztés alatt áll, ezért a végső modell kamerája eltérő lehet a jelenlegitől. A Samsung logó is arrébb került, már nem a készülék hátoldalának a közepén van, hanem attól lentebb helyezkedik el. A hátsó rész finoman görbül, emiatt a készülék fogása sokkal komfortosabb lesz.                                                                                                                                                                                                                                                                           

                                                                                                                                                                                             

A Samsung Galaxy Note 20 fizikai gombjai átkerültek a baloldalról a jobboldalra, akárcsak a Samsung Galaxy S20 okostelefon esetében. Ezt leszámítva azonban nem történt jelentős változás: az USB-C port a megszokott módon középen található, ettől balra helyezkedik el a mikrofon, a másik oldalon pedig a hangszóró és az érintőceruza.

Ezúttal is egy szinte teljesen kávamentes készülékre számíthatunk, felül középen viszont egy kamerasziget kapott helyet. A kijelző mérete 6,7 hüvelykes lesz, a készülék konkrét mérete 161,8 x 75,3 x 8,5 mm-es. Ez azt jelenti, hogy az új készülék fél milliméterrel szélesebb lesz az elődjénél. Mivel az új Samsung Galaxy Note 20 mérete szinte megegyezik a Samsung Galaxy Note 10+ okostelefonéval, ezért kíváncsian várjuk, hogy az előre beharangozott Samsung Galaxy Note 20+ mekkora lesz majd. 

                                                                                                                                                                           

                                                                                                                                                            

A dél-koreai vállalat nemrég bejelentette, hogy egy hajlítható Samsung Galaxy Note modellen dolgozik, de erről még nem érkeztek renderképek. Mindenesetre érdekes lenne kipróbálni, hogy a hajlítható eszközök mennyire kompatibilisek az érintőceruzákkal. A Samsung Galaxy Note 20 termékcsalád valószínűleg augusztusban fog debütálni.

 

Forrás: Android Police

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése