Több információ is kiszivárgott a Motorola Razr 2-ről

Droidos pletykák   |   2020.05.26 - 14:05   |   Írta: ARPII   |   195
26. máj Több információ is kiszivárgott a Motorola Razr 2-ről

Nagy ugrás lesz az előző modellhez képest.

Már egy ideje rebesgetik, hogy a Motorola szeptember környékén új hajlítható mobilt fog bemutatni, most pedig az XDA Developers csapata megtudott egyet s mást a trónörökösről. A cég már korábban megerősítette, hogy a következő mobil a 2019-es Razr utódja lesz, így remeljük hogy a specifikációk terén is javul majd a telefon. Az XDA Developers csapata szerint emiatt nem kell tartanunk, ugyanis elég nagy fejlődésre számíthatunk majd.

Az új készülék minden bizonnyal a Qualcomm Snapdragon 765 5G-s lapkáját kapja majd, amit a cég megfejel még több RAM-mal, belső tárhellyel és akkumulátorkapacitással. Az XDA forrása szerint a mobil 8GB RAM-ot, 256GB belső tárhelyet és egy 2 845 mAh-ás akkumulátort kaphat majd.

 

A kamera repertoár egy 48MP-es Samsung ISOCELL Bright GM1-es szenzorral frissül majd, ami egy hatalmas ugrás a tavalyi 16MP után, azonban hozzá kell tenni azt is, hogy a GM1-es szenzor is egy generációval le van maradva az aktuális trendektől. Ilyen szenzort használ például a Xiaomi Redmi Note 9 Pro is, ami a tavalyi év során debütált. A cég bizonyára azért döntött emellett a szenzor mellett, hogy lenn tudják tartani az így is magas költségeket. Az előlapon is lesz majd fejlődés, ugyanis a tavalyi 5MP-es szenzort idén egy 20MP-es fogja váltani.

Az XDA csapata szerint a mobil már Android 10-el fog érkezni, és ugyan azokra a méretekre számíthatunk majd tőle, mint elődjétől. Így továbbra is lesz egy 6,2 colos belső és egy 2,7 colos külső kijelzőnk.

 

Jobb, jobb, de még mindig nem bajnok

Ugyan a Motorola nagyon oda fogja magát tenni (magához képest) ezzel a fejlesztéssel, de ez még mindig kevés lesz ahhoz, hogy beállhasson a sorba a nagyok közé. A Galaxy Z Flip például porba tiporta az első modellt, és valószínűleg a másodikkal is hasonló lesz a helyzet. Arról pedig már ne is beszéljünk, hogy a Huawei is tervezgeti már a saját „kagylótelefonját”, ami egy sokkal nagyobb réteget fog megcélozni, mint a méregdrága Huawei Mate X vagy az XS.

Mindenesetre reméljük, hogy a cég tanulni fog a tavalyi hibáiból, és nem fog újra kiadni egy lelombozó telefont, drágán, gyenge specifikációkkal és rossz minőségben. Ha sikerül nekik, akkor egy igencsak nagy szeletet haraphatnak majd ki a még szárnyait bontogató hajlítható mobilpiacból.

Ti mit gondoltok a Motorola hajlítható mobiljáról, szerintetek méltó utód lesz? Írjátok meg nekünk kommentben!

 

Forrás: AndroidAuthority

 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése