Kiszivárgott képeken a gyönyörű Huawei Mate 40 Pro

Droidos pletykák   |   2020.10.20 - 22:17   |   Írta: B.Balázs   |   752

A képek mellett a telefon specifikációi is kiszivárogtak.

Biztosan a Huawei Mate 40 Pro szerepel a képek, hiszen egy megbízható német weboldaltól származnak, amely már számtalanszor leplezett le telefonokat jóval a bemutató előtt. Íme a dizájn:

Az előlapon egy 6,76 colos 2772×1344 pixeles OLED kijelző lesz erősen hajlított szélekkel.

A képfrissítésről egyelőre nem esett szó, de minden bizonnyal nagyobb lesz, mint 60 Hz. A nagy, kapszulaszerű kamerakivágás pedig továbbra is marad a dupla szelfikamera miatt. Elölről egyébként szinte teljesen úgy néz ki a mobil, mint a P40 Pro.

Az új modellben a Kirin 9000 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, ami a gyártó saját fejlesztésű 5 nm-es csúcshardvere beépített 5G modemmel. Ez még a Snapdragon 865+-nál is erősebb lesz, a gond csak az, hogy az amerikai tiltások miatt már nem készülhetnek újabb Kirin chipek, amik így korlátozott számban állnak a Huawei rendelkezésére.

A hátlapon kör alakban találjuk a kamerákat, amelyekből a fő szenzor egy 50 MP-es egység lesz f/1.9-es rekeszértékű lencsékkel és 8K videófelvételi lehetőséggel. Ehhez jön egy 20 MP-es ultraszéles látószögű kamera, valamint egy 12 MP-es zoom kamera, utóbbi állítólag 5x-ös optikai nagyításra lesz képes, ugyanakkor sajnos nem egy periszkópos megoldásról van szó.

Említést érdemel még az akkumulátor, ami 4400 mAh-s lesz, és támogatni fogja a 65W-os gyorstöltést. Emellett természetesen kapunk vezeték nélküli töltést is, és persze fordított vezeték nélküli töltést.

A Huawei Mate 40 mobilok bemutatóját október 22-én tartják, és a készülékek Android 10 alapokon futó EMUI 11 felülettel érkezhetnek, természetesen HMS-sel, Google-szolgáltatások nélkül.

Forrás: NapiDroid

Kapcsolódó cikkek: 
Kommentek megjelenítése