Így néz ki a OnePlus következő telefonja, a 9 Pro

Droidos pletykák   |   2021.01.27 - 14:15   |   Írta: N Marcell   |   310
27. jan Így néz ki a OnePlus következő telefonja, a 9 Pro

Valószínű, hogy a kínai gyártó is a Samsung által kikövezett útra lép - már ami a dizájnt illeti.

Megérkeztek az első valódinak tűnő fotók a OnePlus 2021-es csúcsmobiljáról, ami minden bizonnyal OnePlus 9 Pro néven kerül majd bemutatásra a közeljövőben.

A gyártó állítólag három új mobillal is készül a OnePlus 9 szérián belül, lesz egy olcsóbb Lite vagy E jelölésű verzió, egy alap modell, valamint egy Pro variáns. Most az utóbbiról érkezett két “lesifotó”, amelyek nem túlzottan élesek, de azért jól látszik rajtuk a készülék dizájnja.

A mobilban természetesen Snapdragon 888 teljesít majd szolgálatot, mégpedig 12 GB RAM és 256 GB tárhely társaságában, az AMOLED kijelző pedig QHD+ felbontású 120Hz-es képfrissítéssel.

Egyébként a fotókon látható dizájn teljesen egybevág a korábbi renderelt képekkel, vagyis szinte biztosra vehető, hogy ilyen lesz a végleges modell.

OnePlus 9 Pro nem hivatalos render

Ami kicsit sajnálatos, hogy nincs periszkópos telefotó kamera a telefonon, viszont a gyártó ennek ellenére azt ígéri, hogy fotózás terén az élvonalban lesz a OnePlus 9 Pro. Ebben a Leica is segíthet, ugyanis állítólag partneri kapcsolatba került a két vállalat.

Forrás: NapiDroid

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése