Kiszivárgott: ilyen színekben érkezik a Samsung Galaxy S21 FE

Droidos pletykák   |   2021.07.02 - 10:51   |   Írta: Máté Gergő   |   252
02. júl Kiszivárgott: ilyen színekben érkezik a Samsung Galaxy S21 FE

Az év egyik legjobban várt okostelefonja négy színben érkezik.

Az előző évben a Samsung rengeteg vásárlói visszajelzést kapott azzal kapcsolatban, hogy a Samsung Galaxy S20 ára nagyon elszállt. Emiatt a dél-koreai gyártó gyorsan kiadott egy "Fan Edition" névvel ellátott Samsung Galaxy S20 FE modellt, ami ugyanazzal a hardverrel rendelkezett, mint a szimpla Samsung Galaxy S20, de néhány változtatás miatt sikerült drámai módon csökkenteni a készülék árát.

Az Android Headlines által közzétett új renderképeken a Samsung Galaxy S21 FE modell látható (tehát a legújabb modell "Fan Edition" változata). A renderképek alapján három elsődleges kamera található a készüléken. Ezeknek a képességei egyelőre nem ismertek, azt viszont tudjuk, hogy a Samsung Galaxy S20 FE kamerájának teljesítménye jelentősen csökkent az eredeti modell kamerájához képest.

Az alábbi renderképen láthatjátok a Samsung Galaxy S21 FE színeit.

 

 

A Samsung Galaxy S20 FE-t egy 6,5 hüvelykes 120Hz-es LED kijelzővel vértezték fel. Elég valószínű, hogy a Samsung Galacy S21 FE is egy hasonló kijelzőt fog kapni. Emellett a Samsung Galaxy S20-nál megismert Snapdragon 888 processzorra is számíthatunk. A készülék ára 600-700 dollár között lehet.

Természetesen ezek nem hivatalos információk. Azonban a Samsung-nak biztos, hogy érdeke egy új "FE" készülék kiadása, hiszen ezzel jelentős bevételhez juthatnak az idei év közepén. Pontos árról és megjelenési dátumról egyelőre nincs információnk.

 

Forrás: Android Police
Kommentek megjelenítése