Augusztus elején tartják a Samsung Unpacked rendezvényt

Droidos pletykák   |   2021.07.06 - 11:43   |   Írta: Máté Gergő   |   348
06. júl Augusztus elején tartják a Samsung Unpacked rendezvényt

A dél-koreai gyártó ezen az rendezvényen fogja bemutatni több új termékét is.

Az utóbbi években a Samsung mindig augusztusban mutatta be izgalmas termékeit. Idén a Samsung Galaxy Z Flip3, a Samsung S Pen-nel felszerelt Z Fold3 és a Samsung Galaxy Watch4 okosóra lesz a legizgalmasabb újonc. 

Mostanra egész pontos képet kaptunk az említett termékekről, megjelentek különböző fotók és specifikációk. A rendezvény pontos időpontjáról azonban még nem érkezett hivatalos bejelentés.

 

 

A dél-koreai Digital Daily friss hírei szerint a Samsung megerősítette, hogy a Galaxy Unpacked rendezvényt augusztus 11-én fogják megtartani (helyi idő szerint 10 órakor). A Digital Daily egy nem megnevezett vállalati forrásra hivatkozik. Az említett időpont nem okozott hatalmas meglepetést, hiszen az utóbbi években a dél-koreai vállalat mindig augusztusra időzítette az Unpacked rendezvényt: 2020-ban augusztus 5-én, 2019-ben augusztus 7-én, 2018-ban pedig augusztus 9-én tartották. Az idei rendezvény szintén szerdán kerül megrendezésre.

 

 

A Z-széria új tagjai és a Samsung Galaxy Watch4 okosóra mellett sokan a Samsung Galaxy Buds2 debütálására is számítanak ezen a rendezvényen. Kíváncsian várjuk a Samsung újdonságait.

 

Forrás: Android Police
Kommentek megjelenítése