Hirdetés kiemelése

Ha rendszeres hirdető vagy az oldalon, mindenképpen válaszd valamelyik kedvezményes havidíjas csomagunkat!

Pontok vásárlása

Azok számára, akik szeretnék terméküket gyorsabban eladni, lehetőséget biztosítunk a hirdetés kiemelésére. Ez pontok vásárlásán keresztül lehetséges. A pontok vásárlása bankkártyával, PayPal fizetéssel, átutalással, vagy személyes forint befizetéssel lehetséges bármelyik OTP bankfiókban. OTP Számlaszám: 11773171-00104575.

Átutalás vagy készpénzes befizetés esetén a közleménybe minden esetben írd bele a HasznaltAndroid.hu weboldalán regisztrált e-mail címed, amihez szeretnéd a pontokat feltölteni, valamit a számlázáshoz szükséges nevet és lakcímet. Ha kérdésed van, mielőtt utalsz vagy befizetsz, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy  a +3630 393-5316 -os telefonszámon. 

Hirdetések kiemelése

1. Automatikus megújítás: ha a feladott hirdetéssel nem szeretnél többet foglalkozni, akkor válaszd az automatikus megújítást! Ekkor a hirdetés a választott időközönként megújítja magát (frissül a dátum, előrekerül a kategóriájában, stb.).

1. Kiemelés a főoldalon: Ez talán a legértékesebb kiemelési opció. A nyitóoldalunkon véletlenszerűen változnak a betöltődő hirdetési kategóriák, így ha  a főoldali kiemelést választod, akkor többször is megjelenhet a főoldalon a hirdetésed, valamint a HasznaltAndroid.hu minden belső oldalán - hiszen a bal vagy jobb oldalon, függőlegesen megjelenő hirdetések között is kizárólag ezek a hirdetések jelennek meg!

2. Kiemelés zöld színű kerettel: Ez mindenhol zöld keretet ad a hirdetésed köré, így kiemelve azt a többi hirdetés közül.

3. Elöltartás (kategóriában/főoldalon): Ez szintén egy értékes opció: itt kiválaszthatod, hogy mennyi ideig szeretnéd az első helyen tartani a hirdetésed a kategóriájában, ezzel nagyobb kattintás számot generálva, hiszen az elöltartott hirdetések kerülnek mindig először a vásárlók szeme elé. Választható a főoldalon történő elöltartás is.

4. Több kép feltöltése: Egy jó kép többet mond száz szónál. Ha szeretnél háromnál több képet feltölteni az eladó termékedről, akkor erre is kínálunk lehetőséget. Jelenleg maximum 10 darab képet tudsz feltölteni.

5. Facebook Kiemelés: Abban az esetben, ha mind a három kiemelési lehetőségből a maximumot választod, kiválasztható lesz a Facebook kiemelési opció, ha pedig kipipálod, a hirdetésed kikerül a HasznaltAndroid Facebook oldalára (természetesen csak akkor, ha mindent rendben találtunk vele).

A Facebook kiemelés naponta csak korlátozott számban elérhető! A hirdetések nem időrendi sorrendben kerülnek feldolgozásra, és egy hirdetés csak egyszer kerülhet ki a Facebook oldalunkra. Ezen felül semmiképpen sem tudjuk kiposztolni azokat a hirdetéseket, melyekben nincs eredeti feltöltött kép, vagy megszegik a HasznaltAndroid.hu hirdetési szabályzatát. Ezért sajnos nem tudjuk garantálni, hogy minden maximálisan kiemelt hirdetés kikerül a HasznaltAndroid Facebook oldalára. 

Kérnénk mindenkit, aki az oldalon hirdet, hogy ha eladta a termékét, akkor törölje le a hirdetést, illetve ha vásárolt, értékelje az eladót. Abban az esetben, ha nem tudnátok törölni a hirdetést, jelezzétek felénk elérhetőségeinken, és mi törölni fogjuk!

További információért kérjük, lépjetek velünk kapcsolatba!

Köszönettel: HasznaltAndroid.hu