Hirdetés kiemelése

Hirdetések kiemelése

Azok számára, akik szeretnék terméküket gyorsabban eladni, lehetőséget biztosítunk a hirdetés kiemelésére. Erre a hirdetőnek pontok (iCredit) vásárlásával van lehetősége. 

1. Kiemelés a fő oldalon: Ez talán a legértékesebb kiemelési opció, a nyitó oldalunkon véletlen szerűen változnak a betöltődő hirdetési kategóriák így, ha  a fő oldali kiemelést  választod akkor sokkal többször jelenik meg a fő oldalon a hirdetésed, valamint a HasznaltAlma.hu minden belső oldalán bal vagy jobb oldalon függőlegesen megjelenő hirdetések között is kizárólag ezek a hirdetések jelennek meg!

2. Kiemelés kék színű kerettel: Ez mindenhol ad a hirdetésed köré egy vékony kék színű keretet, ezzel kiemelkedik a többi hirdetés közül a tied!

3. Hirdetés első helyen tartása: Ez szintén egy értékes opció, ha nem szeretnéd naponta frissíteni a hirdetésed akkor itt kiválaszthatod, hogy mennyi ideig szeretnéd az első helyen tartani a hirdetésed, ezzel nagyobb kattintás számot generálva a hirdetésedre.

4. Több kép feltöltése: Egy jó kép többet mond 100 szónál, ha szertnél feltölteni háromnál több képet az eladó termékedről akkor erre is kínálunk neked lehetőséget, jleneleg 10db képet tudsz feltölteni az eladó termékedről.

HAMAROSAN!

5.  FaceBook Kiemelés: Abban az esetben, ha mind a 3 kiemelési lehetőségből a maximumot választod megjelenik egy FaceBook kiemelési opció, ha kipipálod, a rendszer küld nekünk egy e-mailt értesítést. Ha a rendszerünk mindent rendben talál a hirdetésed kikerül a HasznaltAndroid FaceBook oldalára.

A FaceBook kiemelés naponta csak korlátozott számban elérhető! A hirdetések nem időrendi sorrendben kerülnek feldolgozásra, és egy hirdetés csak egyszer kerülhet ki a FaceBook oldalunkra. Valamint semmiképpen nem tudjuk kiposztolni azokat a hirdetéseket amelyekben nincs eredeti feltöltött kép, vagy megszegik a HasznaltAndroid.hu hirdetése szabályzatát. Ezért sajnos nem tudjuk garantálni, hogy minden maximálisan kiemelt hirdetés kikerül a HasznaltAndroid FaceBook oldalára. 

Kérnék mindenkit, aki az oldalon hirdet, ha eladta a terméket törölje a hirdetését, ha vásárolt értékelje az eladót. Abban az esetben, ha nem tudnátok törölni a hirdetését, jelezzétek felénk elérhetőségeinken, és mi töröljük a hirdetést.

További információért, kérjük, lépjetek velünk kapcsolatba!

Köszönettel HasznaltAndroid.hu

Enjoy the site :)