14. szept Hatalmas újítást mutathat be a Samsung októberben

Hatalmas újítást mutathat be a Samsung októberben

Droidos pletykák           2018.09.14 - 13:12           Írta: Rácz Roland           3913

Hivatalos bejelentést tett a gyártó, miszerint Malajziában leplezi le új készülékeit. Ezzel együtt néhány érdekes pletyka is érkezett. Nézzük mire is számíthatunk.

Azok számára akik élőben szeretnék követni az eseményt, a Samsung mindent streamelni fog weboldalán, sőt állításuk szerint "négyszeres mókában" lesz részünk. Önmagában ez az állítás nem tűnik többnek egy marketingfogásnál, azonban ha figyelembe vesszük a nemrég megjelent híreszteléseket, hogy akár 4 kamerás készüléket is bemutathat a gyártó, egyből más megvilágítás alá helyeződnek a dolgok. Létezik, hogy egy burkolt megerősítést kaptunk? Október 11-én kiderül.

Minden bizonnyal a bemutató legtöbb idejét az új Galaxy A szériás eszközök megismertetése fogja kitölteni, így akik esetlegesen S10-es információkra számítanak, nagy valószínűséggel csalódni fognak. Ennek ellenére nem fogunk unatkozni a stream nézése közben, hiszen a Samsung még egy fokozattal komolyabban veszi a középkategóriás telefonok fejlesztését, és igyekszik elhozni a lehető legjobb teljesítmény-ár értékű mobilt a piacra. A tripla hátlapi kamera megvalósítása eddig egyedül a Huawei P20 Pro egyedisége, de nem kizárt, hogy az A szériás Galaxy modellekkel ez változni fog.

Felmerül azonban egy fontos kérdés. Vajon melyik telefon kaphatja meg a már említett 4 darab kamerát? A Note széria legújabb tagját már bemutatták, az S10 megérkezéséig pedig még legalább februárig várnunk kell. Személy szerint nem hinném, hogy A széirás mobil fog először rendelkezni ezzel a tulajdonsággal, hiszen még a 3 kamera is ritkaság, és csak a felső szegmensben találkozhatunk vele. Itt jön szóba a Samsung által régóta fejlesztett hajlítható vagy összecsukható telefon. Vélhetően egy nagyon drága, de ízig-vérig prémium készülékről beszélhetünk, mely abszolút csúcs hardverrel és hatalmas kijelzővel fog rendelkezni. Így azonban bőven lesz elég hely a hátlapon, hogy kényelmesen elférjen rajta akár 4 kamera. Reméljük októberben megtudunk erről az eszközről is valamit, hiszen a vállalat még az idei évre ígérte a megjelenését.

Forrás:  Gizmochina

Kapcsolódó cikkek:

 
Kommentek megjelenítése
Több Apple hír
18. szept

Az év legdurvább hónapja - októberi csúcstelefonok

Android Hírek

Alig telt el pár nap az új iPhone-ok bemutatása óta, máris következik újabb 5 csúcskészülék, méghozzá mind különböző gyártótól! Egyszerűen nincs megállás.

Bővebben

18. szept

Nokia 8110 4G - Okostelefon Detox - [videó]

Tech Hírek

Megnéztük hogyan teljesít a banántelefon, az okosmobilok korszakában.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
31. dec

Titkos Android-kódok

Tech Hírek

Rengeteg kód, amivel többet tudhatunk meg eszközünkről.

Bővebben

05. máj

Hozd ki a legtöbbet a telefonodból! - Tippek és trükkök nem csak profiknak

Droidos Tippek és trükkök

A fejlesztői lehetőségeket lehet, hogy a profiknak tervezték, de ez nem azt jelenti, hogy az átlagos felhasználók ne élvezhetnék ki az előnyeit. Most 5 érdekességet fogok nektek mutatni, amit ti is kö..

Bővebben