Június Legjobb Android Alkalmazásai - [videó]

Játékok és Alkalmazások   |   2019.06.13 - 22:59   |   Írta: ARPII   |   1517
13. jún Június Legjobb Android Alkalmazásai - [videó]

Ismét hoztunk nektek egy szép kis listát.

ARPII  videójában egy részletes bemutatót láthattok az alkalmazásokról.

 

Fluid Navigation Gestures

A Fluid NG egy remek lehetőség arra, ha el szeretnénk tüntetni a telefonunk szoftveres gombjait. Emellett remek animációkat is kapunk, amik még élvezhetőbbé teszik a gesztusvezérlés használatát.

 

PDFelement

Ez az alkalmazás elsősorban Windowsra és MacOS-ra készült, azonban van Androidos appja is. A névből adódóan készíthetünk vele PDF-eket, átkonvertálhatjuk ezt Word-be, Excel-be, vagy akár PowerPoint-ba is. Az én személyes kedvencem az a funkció amikor egy dokumentumot lefényképezek, majd ezt teljes mértékben bedigitalizálhatom, ezután pedig kedvemre szerkesztgethetem. Nem igen találkoztam még ilyen alkalmaással, ami nagyon hasznos lehet mind a diákok, mind pedig a dolgozó emberek számára. Az asztali verzió több funkcióval rendelkezik, és ilyen feladatokat szerintem úgyis mindenki gépen fog csinálni, de jó tudni hogy van hozzá egy telefonos alkalmazás, ami szinkronban van vele. Ráadásul a Pro verziót most 50% kedvezménnyel tölthetitek le erről a linkről.

 

Gbox

Manapság már szinte mindenki használ Instagramot, aki pedig igazán komolyan veszi, annak biztos van hozzá egy tucat külső alkalmazása. A Gbox magában foglalja a legnépszerűbb funkciókat, ami az Instagramból hiányzik. Készíthetünk glitch effektes képeket, repostolhatunk a kedvenc Instagram sztárunktól, készíthetünk görgethető és kilenc képből álló óriás képet is, ami egyre népszerűbb ezen a közösségi oldalon. Végül pedig megleshetjük akárki profilképét nagyban, anélkül hogy engedélyezné hogy kövessük.

 

PAPERS

Egy jó háttérkép sosem árt, ebben az alkalmazásban pedig kedvetekre válogathattok. Rengeteg kategória és egyéb szempont alapján találhatjátok meg a leendő háttereteket.

 

Cleanfox

Szerintem senki sem szereti a hírleveket, feleslegesen foglalja a helyet az email fiókunkban, ráadásul mégcsak el sem szoktuk őket olvasni. A Cleanfox segítségével törölhetjük az összes hírlevelünket egy-egy adott feladótól anélkül hogy leiratkoznánk a hírleveléről, így ha lenne valami tényleg fontos, akkor nem maradunk le róla. Így több száz felesleges emailtől tudunk megszabadulni pár másodperc alatt.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése