Két kijelzővel szerelt telefont mutatott be a Nubia

Tech Hírek   |   2018.11.06 - 22:05   |   Írta: ARPII   |   1527
06. nov Két kijelzővel szerelt telefont mutatott be a Nubia

A Nubia X elképesztően sikerült.

A készülék a gyártó hivatalos weboldalán tűnt fel, ahol minden adatot megtudhattunk róla. Az izmos mobilt a Snapdragon 845 hajtja, azonban nem emiatt annyira érdekes. Rendelkezik ugyanis egy másodlagos 5,1 colos hátlapi kijelzővel, ami 1520x720 felbontású, és 19:9-es képaránnyal bír. Az előlapi kijelző emellett egy 6,26 colos Full HD+ felbontású panelből áll.

A hátlapi kijelző az előlapival megegyező értékű, emellett pedig rengeteg extrát is tartogat. Temérdek képpel és dizájnos kézírással szabhatjuk személyre, amellett hogy hátlapi irányítópanelként is szerepet játszhat bizonyos játékok esetén. Természetesen a mobil rendelkezik szoftveres kékfény szűréssel, a kényelmesebb esti olvasások érdekében, (illetve fizikai kékfény-szűrő is jár az Óceánkék, Kék, és Arany modellek mellé).

 

Két kijelző mellé, két ujjlenyomat-olvasó dukál, egy-egy a telefon mindkét oldalára. Ezeket home gombként, vissza gombként is használhatjuk, vagy akár válthatunk velük az előlapi és a hátlapi megjelenítő között.

A Nubia X 6 és 8GB RAM-mal, illetve 64, 128 és 256GB-os belső tárhellyel is elérhető lesz. Emellett egy 3 800 mAh-s telep biztosítja majd az energiát, amit USB C-n keresztül tudunk majd tölteni Quick Charge 3-mal. Kamera téren csak két szenzort kapunk, azt is a hátlapon. Egy 16MP-eset f/1.8-as rekeszértékkel, és egy 24MP-eset f/1.7-es rekeszértékkel és mesterséges intelligencia támogatással. Ezek után jogosan merül fel a kérdés, hogy fogunk így szelfiket készíteni? A válasz egészen egyszerű, a hátlapi kijelző segítségével láthatjunk majd magunkat a fényképeknél, illetve a videóbeszélgetések során. Szoftveresen sajnos csak az Android 8.1 Oreót kapjuk meg, az Android Pie helyett. Ár tekintetében viszont nem szállt el a gyártó, hiszen 3 299 kínai yuanért (~134 000 Ft) már mienk lehet a két kijelzős ázsiai csoda.

Forrás: AndroidAuthority

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése