Őrületes akciók a Bangood oldalán - Xiaomi termékek akár féláron

Tech Hírek   |   2019.04.18 - 20:46   |   Írta: ARPII   |   5946
18. ápr Őrületes akciók a Bangood oldalán - Xiaomi termékek akár féláron

Jó pár terméket leáraztak, érdemes szétnézni köztük.

Aki szokott online vásárolni, az biztosan hallott már a Bangood-ról. Nem véletlenül, hiszen remek termékeik vannak, maga az oldal is jól néz ki, és elég gyakran szoktak nagyobb akciókat tartani. Mi most kiválogattunk számotokra párat a legjobbak közül. Az akció 2019 április 15-től egészen a hónap végéig tart majd, a termékekből több száz van, de véges a raktárkészlet, így érdemes minél hamarabb lecsapni egy-egy kiszemelt termékre.

 

Xiaomi Redmi AirDots

Első termékünk egy remek vezeték nélküli fülhallgató a Xiaomi-tól. Igaz a Redmi már szétvált a Xiaomi-tól, de így csak jobban tudnak fókuszálni a belépőszintű termékekre, amik sokkal inkább pénztárcabarátak. A fülesünk közel két óra üzemidővel rendelkezik, amihez a tok még tizenkettővel járul hozzá, hogy biztosan ne merüljünk le a nap során. Belőle 200 darab van akcióban, aminek hála 30%-al olcsóbban juthattok hozzá a 30RMBT kód segítségével. Így csupán 9 800 Ft-ot kell érte fizetnetek ezen a linken.

 

Xiaomi AirDots

Ezt a fülhallgatót már érintéssel tudjátok vezérelni, továbbá audio szempontból is eléggé ott van, ugyanis stereo hangzást biztosít, ami egy ilyen fülhallgatótól igazán lenyűgöző. Amennyiben megtetszett nektek, az esetben ezen a linken keresztül a 50XMBT kód használatával, 45%-al olcsóbban vihetitek majd haza. Viszont siessetek, mivel csak 500 darab van akcióban, és 12 000 Ft-ért biztosan hamar elkapkodják.

 

Xiaomi AirDots Pro

Most pedig megérkeztünk a jéghegy csúcsához, vagyis az AirDots Pro-hoz, aminek számos remek funkciója van, kezdve azzal, hogy amint kinyitjuk a töltő tokot egyből kapcsolódik is a telefonunkhoz. Így az első párosítás után már nem kell semmilyen extra műveletet elvégeznünk, egyszerűen csak hallgathatjuk a zenét. Emellett aktív zajszűréssel is rendelkezik, ami a mindennapi jövés-menés közben igen csak hasznos tud lenni. Az AirDots Pro-ra jelenleg 30% akció jár, viszont csak 200 termékük van, így érdemes sietni. A 30xmair kód segítségével, pedig az alábbi linken akciósan 20 000 Ft-ért haza is vihetitek.

 

Xiaomi 10 000 mAh Power Bank

A mai telefonok nem igen bírnak ki egy napot sem, így érdemes beszerezni melléjük egy hordozható akkumulátort. A Xiaomi harmadik generációs 10 000 mAh-s powerbankja nem egy óriási készülék. Kényelmesen elfér a zsebünkben, a mobilunkat pedig bőven fel tudjuk vele tölteni akár többször is. A n1wmibn kód segítségével pedig 21%-al olcsóbban juthattok hozzá, ami azt jelenti hogy nagyjából 8 000 Ft kell csak érte kifizetni, ami igazán nem sok. Amennyiben elnyerte a tetszéseteket, az esetben ezen a linken vásárolhatjátok meg.

 

Xiaomi Redmi 7

Végül egy nagyon népszerű telefont hoztunk nektek, amit  eredetileg az India piacra tervezett a Xiaomi, viszont szerencsére, már nálunk Európában is elérhető. Most a 3GB RAM-mal szerelt 64GB belső tárhelyű modell lehet a Tiétek, a BGR7364 kód segítségével. Így $50 kedvezményt kaptok, ami azt jelenti, hogy 42 000-ért juthattok hozzá a mobilhoz ezen a linken.

 

Reméljük Ti is találtatok magatoknak valamit hasznos kütyüt. Ne feledjétek, hogy az akció a készlet erejéig, illetve április 30-áig tart. Illetve a Bangood fenntartja az árváltoztatás jogát.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése