Letesztelték a Huawei P30 Pro-t a JerryRigEverything sérülékenységi tesztjén

Tech Hírek   |   2019.04.20 - 13:08   |   Írta: Máté Gergő   |   1536
20. ápr Letesztelték a Huawei P30 Pro-t a JerryRigEverything sérülékenységi tesztjén

Mit tennél, ha az év egyik legjobb készüléke, a Huawei P30 Pro a kezeid közé kerülne? Zack a JerryRigEverything csapatából felgyújtotta és megkarcolta.

Hogyan teljesített a Huawei P30 Pro a legdurvább teszteken?

Természetesen mindezt a tudomány nevében. Zack egy "Breathing Crystal" nevű színváltozatban kapta meg a Huawei P30 készüléket, amit ő "unikornis tüsszentésnek" nevezett. Elsőként a hajlítási tesztnek vetette alá, amin igen jól szerepelt, sokkal jobban, mint a Huawei P20 Pro tavaly. 

A Huawei zászlóshajója remekül ellenáll a karcolásnak is, egészen a "hatodik szintű" tesztig, ami a többi gyártó zászlóshajóján is kifogott. Zack a készülék ujjlenyomat olvasó szenzoránál sem kíméli a Huawei P30 Pro-t, ám a karcolásnak nincs különösebb hatása a szenzor működésére, ez pedig jó hír a Huawei P30 Pro tulajdonosoknak.

 

 

A sokoldalú teszt után további folytatásra számíthatunk.

A videót megéri végignézni, mert nagyszerűen kiszűrhetjük belőle a Huawei P30 Pro gyengeségeit és előnyeit. Az okostelefon festése főként az oldalánál és a további fém részeken sérülékeny. A videóból kiderül az is, hogy a Huawei P30 Pro mennyire ellenálló nyílt lánggal szemben. Információink szerint a JerryRigEverything hamarosan újabb teszteket fog végezni a készüléken, amit természetesen nagyon várunk.

Forrás: AppleRider / Android Police

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése