Tíz Pixel 3 egy áráért – durva bakit vétettek a Google-nél

Tech Hírek   |   2019.04.20 - 14:33   |   Írta: SzavaRicsi   |   2463
20. ápr Tíz Pixel 3 egy áráért – durva bakit vétettek a Google-nél

Mindez egy hibás Pixel 3-mal kezdődött, aminek az árát még mindig nem fizette vissza a Google.

A Google Pixel 3 napjaink egyik legjobb androidos készüléke, még ha nem is minden piacon elérhető. Persze úgy, ahogyan minden csúcsmobil esetében, a Pixeleknél is akadnak hibás darabok. Egyben, ahogyan a nagy cégeknél, úgy a Google-nél is bakiznak néha napján.

Egy redditező írta le a saját sztoriját, amely egy hibás Pixel 3-mal kezdődött. A férfi visszaküldte a mobilt a Google-nek, követelve a készülék teljes árát, ám első körben csak 80 dollárt térített vissza az amerikai techcég.

Mindeközben a redditező úgy döntött, hogy a hibás telefon ellenére ad még egy esélyt a Google mobiljának, így rendelt egy új Pixel 3-at. Meglepődésére, amikor kiszállították az új mobilját, akkor nem egy, hanem tíz telefont kapott.

Az ottani törvények alapján, ha egy cég hasonló hibát vét, akkor a vásárló jogosan megtarthatja a kiküldött mobilokat. A férfi azonban nem szeretett volna ilyen könnyen hozzájutni tíz mobilhoz, összesen közel 10 000 dollár értékben, de ahhoz ragaszkodott, hogy a Google fizesse vissza a korábbi hibás mobiljának az árát.

Google. A mobiljaitok nálam vannak, a pénzem pedig nálatok. Oldjuk ezt meg - írja a férfi a Redditen, akinek még tartozik a Google, és véletlen 10 mobilt küldtek ki neki 1 helyett.

A Reddit posztnál a Google azt válaszolta, hogy utána néznek a hibás mobil ügyének. Fél nappal később pedig a vásárló megkapta a Pixel 3 értékével megegyező felajánlást a számlájára. Azt ígérte, hogy amennyiben minden rendben megy, és valóban visszakapja a hibás mobil teljes árát, visszaküldi a Google-nek a kilenc extra Pixel 3-at.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése