Magazint fotóztak a OnePlus 7 Próval

Tech Hírek   |   2019.05.03 - 12:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   1129
03. máj Magazint fotóztak a OnePlus 7 Próval

Eszméletlen jó fotókat készít a OnePlus 7 Pro.

Az indiai Harper’s Bazaar magazin borítóját és néhány fotóját nem mással, mint a még meg nem jelent OnePlus 7 Próval fotózták. A „kulisszatitkot” maga a magazin szerkesztősége árulta el a Twitteren, ahol azt is elmondták, hogy a fotók a természetes szépséget és pozitivitást erősítik, éppen ezért nem javították fel a képeket utómunkával. Ezek szerint tehát az alábbi az, amit a OnePlus 7 Pro rögzít, durvább átalakítások nélkül.

Nem ez az első eset, hogy egy eddig meg nem jelent okostelefonnal fotóznak egy magazinhoz. Korábban a Google Pixelek és az iPhone-ok is teljesítettek hasonló szolgálatot, ám ez a két mobil híres a kamerák képességéről, miközben a OnePlus fénylesőjét nemigen emelhettük ki egyetlen tesztben sem.

Eközben nagyon úgy fest, hogy a kínai gyártó idén ezen is változtat. Az érkező OnePlus 7 Pro esetében legalábbis számítunk rá, hogy ugrásszerűen javulnak a kameraképességek, köszönhetően a minőségibb szenzornak és lencséknek, illetve a háromkamerás kialakításnak. Utóbbiból az egyiket már megerősítették, hogy egy háromszoros nagyítású telefotó lencse lesz.

Minden csak május 14-én derül ki, amikor a OnePlus végre bemutatja a OnePlus 7-et és 7 Prót.

Forrás: AndroidAuthority

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése