Meglepő e-mailt küldött a Samsung a Galaxy Fold előrendelőinek

Tech Hírek   |   2019.05.07 - 16:13   |   Írta: SzavaRicsi   |   1362
07. máj Meglepő e-mailt küldött a Samsung a Galaxy Fold előrendelőinek

Továbbra is érdekesen alakul a Samsung hajlítható mobiljának debütálása.

Az elmúlt néhány hétben csend övezte a Samsung kihajtható mobilját, a Galaxy Foldot. A koreai techcéget hidegzuhanyként érte, hogy a korai tesztelők számos hibát fedeztek fel a mobilban, amelyek közül némelyik pár nap után teljesen tönkretette a belső kijelzőt. A Samsung most azon dolgozik, hogy befoltozza a réseket – szó szerint is –, és egy nemrég az előrendelőknek küldött e-mailben tájékoztatást nyújtott afelől, hogy hogyan haladnak a javított változat kiadásával.

A Samsung elmondta, hogy a javítások miatt egyelőre nem tud egy hivatalos megjelenési dátummal előállni, de néhány héten belül már pontos információkat kaphatnak a kihajtható mobilra várók.

Az e-mail tartalmaz egy sokkal meglepőbb részt is, hiszen aki továbbra is meg szeretné tartani az előrendelését, annak egy nagy „Igen, meg szeretném tartani a rendelésem” gombra kell kattintania. A Samsung minden olyan előrendelést, amelyet nem erősítenek meg ezen az úton, törölni fog május 31-én.

A koreai techcég tehát mostantól alapesetben úgy gondolja, hogy a botrány után az előrendelők vissza szeretnék mondani a Galaxy Foldjukat, és próbálják megtalálni azokat a vásárlókat, akiket továbbra is érdekel a Samsung mobilja. Az előrendelőknek még három hetük van a megerősítésre, ha pedig nem cselekednek, lecsúsznak az első mobilokról, és csak később tudják majd megvásárolni a Foldot. Igaz, az eddig történtek alapján talán valóban érdemes várni néhány hetet, mielőtt beleugranánk a kihajtható okostelefonok innovációjába, hiszen az első szereplés eddig csúfosan elbukott.

Forrás: AndroidAuthority

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése