Új Honor kiegészítők érkeztek

Tech Hírek   |   2019.05.08 - 10:43   |   Írta: L Ferenc   |   280
08. máj Új Honor kiegészítők érkeztek

Az okosóra, fitneszkarkötők és fülhallgatók mellett már különböző gyári tokok és fóliák is elérhetők a hazai kínálatban.

Már a hazai piacon is kapható a Honor Band 3 és 4 mellett a futáshoz tervezett Honor Band 4 Running és a Honor Watch Magic okosra, illetve elérhető a vezeték nélküli Honor fülhallgató is, Honor FlyPods Lite néven. A kínai gyártó az eddig megjelent kiegészítőit most olyan régóta várt megoldásokkal színesíti, mint a prémium alapanyagból készült telefonoktokok széles választéka és a kijelzővédő fóliák. 

A Honor View20-hoz prémium minőségű szilikontok érkezett, a fekete és kék színben is elérhető kiegészítő lágy belső réteggel védi a telefont. Az ugyancsak a Honor View20-ra szabott, szintén kék és fekete árnyalatban elérhető kártyatartós telefontok a praktikum és a stílus ötvözete, amivel akár egy buliban vagy egy fesztiválon is biztonságban tudható a bankkártya, személyi is anélkül, hogy pénztárcát kellene magunkkal cipelnünk. Mostantól a gyári kijelzővédő fólia is elérhető itthon a Honor View20 telefonokhoz. Az új tokok 3999 forintos, a kijelzővédő fólia 2999 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron érhető el.

A Honor 8X, a Honor 9 Lite, Honor 10 Lite, Honor 10 készülékekre elérhető flip-tokok egyaránt óvják a sérüléstől a kijelzőt és a készülék hátlapját. A Honor 7A, 7C és 7S tulajdonosokról sem feledkeztek meg, számukra átlátszó tokokkal készült a gyártó. A Honor 7S-hez kijelzővédőt is vásárolhatnak a biztonság maximalizálása érdekében a fogyasztók,.a Honor Play készülékkel rendelkezők pedig a kijelzővédő mellett kék vagy fekete gyári tokot választhatnak maguknak. A vásárlók 2999 és 4999 forint közötti javasolt bruttó fogyasztói áron juthatnak hozzá a gyári védőfóliákoz és tokokhoz.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése