Korlátlanul nézhetnek videókat a Vodafone-osok

Tech Hírek   |   2019.05.16 - 09:10   |   Írta: L Ferenc   |   1396
16. máj Korlátlanul nézhetnek videókat a Vodafone-osok

A vörös színekben pompázó mobilcég RED-es ügyfelei itthon és az EU-ban is gondtalanul fogyaszthatnak videós tartalmakat.

Májustól az új Red tarifák a gondtalan videózás élményét hozzák el a Vodafone-előfizetőknek. Ez azt jelenti, hogy a Facebook, az Instagram, a Twitter, a Snapchat és a Pinterest alkalmazások tartalmai mellett mostantól a YouTube, a Netflix, az HBO Go, az Amazon Video és a Da Vinci Kids applikációk belföldön és az EU-ban történő használata sem fogyasztja az ügyfelek adatkeretét. Ezek az alkalmazások a tarifába foglalt Social és Video Pass-oknak köszönhetően egészen addig gondtalanul használhatók, amíg az előfizetőknek minimális tarifába foglalt vagy vásárolt adatkeret áll a rendelkezésükre.

Egy friss felmérés szerint a 16-37 éves hazai internetezők 52%-a hetente néz online videós tartalmakat. Korlátlan adatmennyiség esetén 46%-uk online filmek, videók nézésére használná a mobilinternetét, sőt a közösségi oldalak tartalomfogyasztását tekintve is a harmadik legnépszerűbb tevékenység a videónézés.

Az új tarifák közül a Red Live és a Red Live+ csomagok előfizetői egyaránt élvezhetik a mobil videózás szabadságát. A Red Live tarifa 9 990 forintos havidíj mellett 5 GB, a Red Live+ pedig 12 990 forintos havidíjért 10 GB itthon és az EU-ban utazási célra felhasználható adatot kínál.  

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése