Ingyen YouTube Premium jár az S10-es Samsungokhoz

Tech Hírek   |   2019.05.17 - 10:30   |   Írta: L Ferenc   |   318
17. máj Ingyen YouTube Premium jár az S10-es Samsungokhoz

A dél-koreai csúcsmobilok tulajdonosai néhány hónapig ingyen próbálhatják ki az új szolgáltatást.

Az új Galaxy S10 készülékek tulajdonosai négy hónapig ingyenesen férhetnek hozzá a YouTube reklámok nélküli, exkluzív tartalmakat kínáló szolgáltatásához, a Premiumhoz, amely már Magyarországon is elérhető. A gyártó csúcskészülékével a felhasználók kiváló  minőségben élvezhetik a YouTube kínálatának legjavát.

A YouTube Premium segítségével megszakítás és reklámok nélkül érhetők el a legizgalmasabb videók, a legjobb zenék és a YouTube Originals saját készítésű tartalmai. A Premium szolgáltatással a felhasználók kedvenc zenéiket kikapcsolt képernyő mellett is tovább hallgathatják, akkor is, ha a telefonjuk a zsebükben vagy a táskájukban pihen. A Premium lehetőséget biztosít videók letöltésére, így azok bárhol, bármikor újranézhetők. Emellett a YouTube Music-on, a vállalat hivatalos zenei streaming applikációján keresztül a felhasználók több millió dalhoz, albumhoz és élő előadáshoz férnek hozzá.

A Samsung Galaxy S10 és a Samsung további csúcsmodelljeinek felhasználói számára ezek az exkluzív funkciók és egyedi tartalmak a regisztrációtól számítva négy hónapig ingyenesek, így a videókat az Infinity-O Display kijelzőn, rendkívüli minőségben élvezhetik, legyen szó a kedvenc tartalomgyártójuk legújabb alkotásáról vagy a YouTube Originals eredeti sorozatairól. Emellett a Samsung és a YouTube együttműködése minden új Samsung Galaxy okoseszköz-tulajdonos számára két hónapos ingyenes hozzáférést biztosít.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése