Komoly lehet a gond a Samsung első hajlítható mobiljával

Tech Hírek   |   2019.05.27 - 11:33   |   Írta: L Ferenc   |   904
27. máj Komoly lehet a gond a Samsung első hajlítható mobiljával

Továbbra sem tudni, hogy mikortól lesz kapható a sokak által várva várt Galaxy Fold.

A Samsung február végén leplezte le első hajlítható kijelzős okostelefonját, a Galaxy Foldot, melynek az eredeti tervek szerint áprilisban kellett volna megjelennie a kereskedelmi forgalomban. A méregdrága, 2000 eurós csúcskészülék azonban mind a mai napig nem érkezett meg a boltokba, ugyanis az első példányok kijelzőjével a tesztelőknek alaposan meggyűlt a baja, és emiatt a Samsung behúzta a kéziféket.

A dél-koreai gyártó korábban már többször is ígéretet tett arra, hogy hamarosan bejelenti a Galaxy Fold piaci startjának dátumát, erre azonban eddig még nem került sor. Emiatt nemcsak a vásárlók, hanem a kereskedők is teljesen bizonytalanok, olyannyira, hogy a Best Buy már törölte is a készülékre eddig leadott előrendeléseket. 

A Samsung erre azt reagálta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy a kereskedők és a vásárlók mihamarabb megkapják az első Galaxy Fold szállítmányokat. A pontos dátumot az elkövetkezendő hetekben hozza majd nyilvánosságra a cég. Egyelőre tehát csak egy dolog biztos: a bizonytalanság. 

Kapcsolódó cikkek: 
Kommentek megjelenítése