A legújabb frissítéssel jobbá vált a Huawei P30 Pro kamerája

Tech Hírek   |   2019.06.06 - 19:30   |   Írta: SzavaRicsi   |   1513
06. jún A legújabb frissítéssel jobbá vált a Huawei P30 Pro kamerája

Eddig is az okostelefon-ipar egyik legjobb kamerája volt. Most még jobbá vált.

Nem vitás, hogy a Huawei egyik legerősebb ütőkártyája a nagyok között a kiváló kameratechnika. A kínai gyártó mondhatni gyorsan tört utat magának a csúcsra, és manapság ennek nagyon fontos kelléke az, hogy lenyűgöző fotókat és videókat lőjjenek a zászlóshajókat kihívó mobilok.

A Huawei legújabb szoftvere nem ígér mást, mint hogy az okostelefon-piac egyik legjobb kamerája még jobbá válik. A 9.1.0.161-es szoftverben ugyanis javul a képminőség – pontosabban valósághűbbé válnak a színek a fotókon. Emellett kijavítottak egy hibát is, amely miatt az előlapi kamerával rögzített videók olykor nem voltak rendesen lejátszhatók.

A P30 Pro és az iPhone-ok összehasonlításakor mindenkinek szemet szúrt, hogy míg az Apple mobiljai színhű fotókat rögzítenek, addig a Huawei üdvöskéje úgymond kiszínezi a környezetet. A mostani frissítés igyekszik javítani ezen, amivel a P30 Pro közelebb kerülhet a Samsung és az Apple csúcsmobiljaival lőtt fotók színvilágához.

Az Android Authority szakoldal készített is néhány tesztfotót a frissítés előtti és utáni szoftverrel, amiken valóban jól látható a különbség. Ezeket a cikkjükben nézhetitek meg, ahol egy csúszkával vizsgálhatjátok meg ugyanazokat a képeket az új szoftverrel, illetve előtte.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése