A Google megmutatta a Pixel 4 hátlapját

Tech Hírek   |   2019.06.13 - 13:19   |   Írta: SzavaRicsi   |   214
13. jún A Google megmutatta a Pixel 4 hátlapját

Íme, ilyen lesz a kövtkező Pixel 4 hátoldala.

Meglepő döntést hozott a Google Pixel okosmobilokért felelős részlege, hiszen hónapokkal a várt bemutató előtt leleplezték az érkező üdvöske hátlapi dizájnját. A Pixel 4-esekről rengeteg információ szivárgott ki a közelmúltban, és bizonyára az amerikai techcég úgy döntött, elé megy a pletykáknak, és saját maga mutatja meg a sorozat negyedik generációjának hátlapját. Ez persze még csak a jéghegy csúcsa, hiszen ahogyan a tweet is írja, várjunk, amíg kiderül, hogy mire képes.

A fotóval megerősítést nyert, hogy a Pixel 4-nél bizony nagy változás érkezik a kameráknál. A kép alapján két hagyományos fényképezőre számíthatunk, amelyeket az eddigi híresztelések alapján egy úgynevezett „spectral sensor” egészít ki. Ez várhatóan arról gondoskodik majd, hogy a lehető legszínhűbb fotókat készítsék a következő Pixel okosmobilok. Ezek esetében ráadásul búcsút inthetünk a hátlapi ujjlenyomat-szkennernek – ezt akár egy képernyő alatti olvasó is leválthatja.

A mobil elejének dizájnja még kérdéses. Számíthatunk rá, hogy legalább annyi szenzorral dolgozik majd szemből a Pixel 4, mint elődje, és hallottunk már olyan hírekről is, amelyek alapján egy hasonló arcfelismerő rendszer dolgozik majd a Google érkező mobiljaiban, mint az Apple Face ID-je. Így kérdésessé válik, hogy vajon lesz-e képernyő alatti ujjlenyomat-olvasó a Pixelekben, vagy ugyanúgy működik majd a hitelesítés mint az iPhone-okban.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése