Impresszum

Felhívás:

A hozzászólásokkal kapcsolatos szabályokat és a moderációs alapelveket itt olvashatod el.

Elérhetőségeinkre szeretettel várunk Androidos készülékekhez kötődő érdekes híreket, magyar fejlesztéseket és magyarstart up újdonságokat, amelyekről szívesen beszámolunk híreink között. 

A HasznaltAndroid.hu oldal tartalmában említett egyes Google termékek és szolgáltatások elnevezései mind az Google, Inc. bejegyzett védjegyei és felhasználásuk kizárólag a cég irányelveinek megfelelően történik.

A HasznaltAndroid.hu oldal nem áll semmilyen kapcsolatban a Google, Inc. vállalattal.

Az oldalon található tartalom esetén igyekszünk annak lehető legnagyobb pontosságát biztosítani, ugyanakkor előfordulhat, hogy adott esetben egyes, az oldalon közölt információk pontatlanok lehetnek. Ezért az oldalon leírtakat és az apróhirdetéseket minden olvasó a saját felelősségére használja fel, az esetlegesen felmerült problémákért a HasznaltAndroid.hu nem vállal felelősséget.

Az oldal tartalmai esetenként reklámnak is minősülő termékbemutatókat tartalmaznak.

Az általunk közzétett cikkekre, írásokra a szerzői jogokról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozik, így külön írásos engedély nélkül fel nem használhatóak, bármilyen formában történő engedély nélküli terjesztésük jogi következményeket vonhat maga után.  

Szerkesztő és a kiadásért felelős: HasznaltAndroid.hu

 

Tulajdonos: MPD Teamwork Bt.

martai.patricia@gmail.com / Mobil: +36 70 206 8766
1142 Budapest Erzsébet Királyné utja 89.
Adószám: 21053498-1-42

Fejlesztő: H.A

Tárhelyszolgáltató:Rackforest
Telephely: 1132 Bp, Victor Hugo u. 18-22.

A Szolgáltató fenntartja magának a változtatás jogát mind a jelen Szabályzat, mind az általa üzemeltetett Honlap, és a rajta keresztül elérhető szolgáltatások és anyagok tekintetében.