Itt a teljesen új mindiGO TV

Játékok és Alkalmazások   |   2018.12.18 - 09:20   |   Írta: L Ferenc   |   6526
18. dec Itt a teljesen új mindiGO TV

Az Antenna Hungária teljesen megújította online tévészolgáltatását.

A több mint 1,5 millió letöltéssel rendelkező MinDig TV Applikáció ezentúl mindiGO TV néven érhető el. A nevében, funkcióiban és tartalmilag is megújult szolgáltatásban regisztrációt követően már 16 tévécsatornát nézhetnek ingyenesen a nézők és mostantól nemcsak Android és iOS készüléken, hanem a tv.mindigo.hu weboldalon böngészőből is elérhetik a csatornákat. 

Az élő műsorok mellett a csatornák egy részét hét napig vissza is lehet nézni és a videótárban is számos tartalmat lehet ingyenesen megtekinteni, ezen felül pedig előfizetés keretében további csomagok is elérhetők. A MinDig TV Extra előfizetők - a kártyaszámuk megadását követően - akár további 40 tévécsatornát is elérhetnek további díjfizetés nélkül. 

A megújult szolgáltatásban a következő 16 tévécsatorna műsorát lehet ingyen nézni: M1, M2, Duna, M4 Sport, M5, Duna World, Izaura TV, Zenebutik, FEM3, Smile of a Child/Juce TV, Heti TV, FIX TV, Balaton TV, D1, Bonum TV, PAX TV. Ezenkívül minden MinDig TV Extra előfizető a csomagjában szereplő csatornák többségét online is nézheti, így összesen közel 60 tévécsatorna érhető el a mindiGO TV kínálatában. 

A műsorújság személyre szabható, bejelölhetők a kedvenc csatornák vagy akár a kedvenc műsorok is, illetve tematikus csatornaszűrők is rendelkezésre állnak. A kedvenc műsor beállítása esetén az érdeklődő a műsor indulása előtt értesítést kap telefonjára vagy a megadott e-mail címére. Újdonság, hogy a műsorújságban nem szereplő filmcím, rendező vagy színész neve is megadható az értesítéseknél. 

Kapcsolódó cikkek:
November Legjobb Androidos Alkalmazásai - [videó]
Október Legjobb Android Játékai - [videó]
Október Legjobb Android Alkalmazásai - [videó]
Kommentek megjelenítése