Augusztus Legjobb Android Alkalmazásai - [videó]

Játékok és Alkalmazások   |   2019.08.27 - 18:25   |   Írta: ARPII   |   3935
27. aug Augusztus Legjobb Android Alkalmazásai - [videó]

Ismét hoztunk nektek egy szép kis listát.

ARPII  videójában egy részletes bemutatót láthattok az alkalmazásokról.

 

AppsFree

Szerintem mindenki szereti a minőségi és komoly alkalmazásokat, fizetni értük viszont már annál kevésbé. Ez az alkalmazás pedig éppen ebben tud nekünk segíteni, ugyanis összegyűjti számunkra a fizetős, de jelenleg ingyenesre leárazott alkalmazásokat és játékokat, amik között kedvünkre válogathatunk.

 

Recoverit

Velem előfurdult már nem egyszer hogy letöröltem a számítógépemről vagy a telefonomról egy olyan képet, videót vagy fájlt amit nem kellett volna. A recoverit segítségével viszont egyszerűen visszaszerezhetitek a törölt adataitokat szinte bármilyen adathordozóról. Az ilyen programok ugyanis azt használják ki, hogy egy aktuálisan törölt program tulajdonképpen nem törlődik az eszközről, csupán csak az elérési útja, véglegesen akkor fog eltűnni ha letöltünk valami egyéb fájlt amit az eszközünk rá fog írni a korábbi fájlra amit mi töröltünk, és így tűnik el végleg. Így ha időben vesszük észre a dolgot akkor egyszerűen vissza tudjuk szerezni törölt adatainkat. Androidos alkalmazással nem rendelkezim a program, azonban erre nincs is szükség, egyszerűen csak dugjátok rá a gépetekre a telefont vagy egyéb más adathordozót és ott indítsátok el az adatok visszanyerését.

 

StoryLight

Manapság már egyre több ember használ Instagramot, a funkciók pedig havi vagy akár heti szinten is változhatnak, amivel nehéz lépést tartani. Ilyen relatíve új funkció a Story Highlight is, ahol kiemelhetjük azokat a Story-kat amik különösen jók lettek és szeretnénk ha az emberek 24 óra után is láthatnák őket. Ezekhez a Highlight-okhoz pedig tartozik egy indexkép is, ami teljesen személyre szabható, ez az alkalmazás pedig egy rakat ilyen képet és szerkesztési lehetőséget kínál nekünk, amivel fantasztikus kis ikonokat hozhatunk létre.

 

WallsPy

Minden hónapban hozunk nektek egy háttérkép alkalmazást, ami minden alkalommal más okkal különleges. A jelenlegi delikvens rendkívül jó menüvel rendelkezik, ha pedig már kiválasztottunk egy adott képet, akkor mindent megtudhatunk róla, a képaránytól kezdve át a felbontásig egészen a méretéig. Azt pedig említenem sem kell hogy remek háttérképeket találhattok benne.

 

Fonts for Instagram

Lezárásként ismét csak egy Instagram kiegészítőt mutatnék nektek, aminek a segítségével igazán egyedivé tehetitek  posztjaitokat. Ugyanis rengeteg különleges betűtípust tartalmaz, ami egyébként nem lenne elérhető az Instán belül.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése