Watchlist funkciót kap a Google kereső

Játékok és Alkalmazások   |   2019.12.30 - 21:01   |   Írta: Máté Gergő   |   562
30. dec Watchlist funkciót kap a Google kereső

Egy hasznos funkcióval bővül a Google kereső.

Filmrajongók előnyben, a Google kereső egy új Watchlist funkciót kap.

A Google Search (kereső) egy remek eszköz arra, hogy a felhasználók megtalálják azokat a dolgokat a világhálón, melyek után érdeklődnek. Manapság azonban ennél jóval többet nyújt számunkra a Google kereső: amikor beírjuk a keresett szöveget, a legtöbb esetben egy csomó izgalmas részletet és adatot kapunk még mellé, ami esetenként sok felesleges kattintástól kímél meg minket. A Google úgy döntött, hogy a keresőjét tovább bővíti egy olyan funkcióval, mely képes eltárolni az általunk érdekesnek tartott sorozatokat, filmeket.

Amikor a Google Search új funkciója megérkezik, egy új "Watched it?" kártya fog megjelenni, továbbá egy "Watchlist" gomb, amely trailereket, értékeléseket és egyéb hasznos információkat fog megjeleníteni a sorozatokkal és filmekkel kapcsolatan. Amennyiben már megérintettük egyszer, akkor zöldre változik a kártya és a "Watched" felirat jelenik meg, így nagyon könnyű megállapítani, ha már megnéztünk egy ilyen kártyát.                                                                                                                             

                                                                                                                                                                           

Az új funkció már elkezdett szétterjedni és a mobil készülékeken is elérhető a böngészőből vagy a Google applikációból. A Reddit fórumain már megérkeztek az első visszajelzések azoktól a felhasználóktól, akik találkoztak a "Watchlist" funkcióval. 

A Google kereső ingyenesen letölthető a Google Play Store-ból.

 

Forrás: Android Police

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése