Remek funkció érkezik a mobilos Google Chrome-ba!

Játékok és Alkalmazások   |   2020.01.21 - 18:14   |   Írta: SzavaRicsi   |   3036
21. jan Remek funkció érkezik a mobilos Google Chrome-ba!

Csak úgy dobálhatjuk majd a képeket az új böngészővel!

Talán nem vitás, hogy a Google egészen egyszerűen a legjobb mobilos böngésző mind közül. Bár olykor kissé erőforrásigényes, a rengeteg funkció és a stabil, fontos szerep a Google ökoszisztémájában gyors és kényelemes böngészési élményt ígér, ráadásul nem csak Androidon!

A Chrome sok komoly újítást hozott a mobilböngészők piacára, ráadul úgy tűnik, hogy ismét egy fontos funkcióval bővül a színes logós alkalmazás tárháza. Az XDA Developers ugyanis leleplezett egy érkező frissítést, amelyben a jelek szerint már egyenesen az Android vágólapjára tudunk majd képeket másolni, amiket onnan egyből beilleszthetünk más alkalmazásokba vagy oldalakra. Hát nem zseniális?

Ez egyébként régóta működik már az asztali böngészőknél és operációs rendszereknél, de a mobilokon inkább a „Kép megosztása” opcióra kell hagyatkoznunk, ami bár működik, nem annyira egyszerű és kézenfekvő, mint egyszerűen egy hosszú koppintás után kimásolni a képet.

Azzal ráadásul, hogy egyenesen a mobil vágólapjára másoljuk a fotót, sokkal több lehetőségünk nyílik a beillesztésekre, aminek bizonyára örülni fognak azok is, akik olykor munkára is használják az okosmobiljukat.

A funkció érkezésének pontos részleteiről nem beszélt a Google, de várhatóan az egyik érkező Chrome-frissítéssel megjelenik a képek helyi menüjében a másolás opció.

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése