Január Legjobb Android Alkalmazásai [videó]

Játékok és Alkalmazások   |   2020.01.26 - 20:16   |   Írta: ARPII   |   4177
26. jan Január Legjobb Android Alkalmazásai [videó]

Ismét hoztunk nektek egy szép kis listát.

ARPII  videójában egy részletes bemutatót láthattok az alkalmazásokról.

 

Insta Square Size

Újabb remek plusszal dobhatjuk fel a fotóinkat, az Insta Square Size segítségével. Régebben ilyet csak Photoshop, vagy más komolyabb képszerkesztő alkalmazás segítségével készíthettünk. Az app felismeri a fő vonalakat a képen, és azokat kiemeli Nekünk, aminek a színét, vastagságát és pozícióját is kedvünkre változtathatjuk. A mai social média trendek mellett, ez az alkalmazás kötelező, különösen azért mivel ez a funkció csak egy a sok közül, amire képes.

 

PDFelement

Ez az alkalmazás elsősorban Windowsra és MacOS-ra készült, azonban van Androidos appja is. A névből adódóan készíthetünk vele PDF-eket, átkonvertálhatjuk ezt Word-be, Excel-be, vagy akár PowerPoint-ba is. Az én személyes kedvencem az a funkció amikor egy dokumentumot lefényképezek, majd ezt teljes mértékben bedigitalizálhatom, ezután pedig kedvemre szerkesztgethetem. Nem igen találkoztam még ilyen alkalmaással, ami nagyon hasznos lehet mind a diákok, mind pedig a dolgozó emberek számára. Az asztali verzió több funkcióval rendelkezik, és ilyen feladatokat szerintem úgyis mindenki gépen fog csinálni, de jó tudni hogy van hozzá egy telefonos alkalmazás, ami szinkronban van vele. Ráadásul a Pro verziót most 70% kedvezménnyel tölthetitek le erről a linkről.

 

AmoledPix

Szokás szerint hoztunk egy háttérképes alkalmazást is a számotokra, ahol ismételten rengeteg jópofa és nagyfelbontású képet találtok majd. Az app nagyon letisztult, és mindenki könnyen megtalálhatja benne a Hozzá leginkább illő hátteret.

 

Névnapp

A Névnapp egy eléggé beszédes nevű applikáció, segítségével nem kell majd fejben tartanunk ismerőseink, barátaink, és családtagjaink névnapját. Külön pluszt nyújt a Facebook-kal való összekötés lehetősége is, így egyből leszinkronizálhatja az alkalmazás az ismerőseinket, így nem kell majd mindenkit egyenként hozzáadni.

 

Muviz Edge

Utolsó alkalmazásunk a zenehallgatóknak kedvez, ugyanis a segítségével vizualizálhatjuk a zene ritmusát a telefonunk kijelzőjének a szélein, legyünk akármyilen alkalmazáson belül is. Ez nagyon fel tudja dobni az egész zene nyújtotta élményt, mivel rendkívül látványos és jópofa.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése