Kinyomtatja és elpostázza a legjobb képeinket a Google Photos

Játékok és Alkalmazások   |   2020.02.02 - 15:50   |   Írta: Máté Gergő   |   7052
02. feb Kinyomtatja és elpostázza a legjobb képeinket a Google Photos

A Google új szolgáltatásának ára havi 8 dollár.

A Mesterséges Intelligencia segítségével a Google Photos idáig is összegyűjtötte a legjobb fotóinkat.

Ezen felül kollázsokat, videókat és animációkat is készít számunkra az alkalmazás. A fotókat időnként speciális effektekkel látja el és csoportosítja őket. Szeptember óta a Google népszerű szolgáltatása egy új funkciót kapott, melynek segítségével automatikusan elkészít bizonyos "emlékeket" a felhasználók számára, melyeket akár ki is nyomtathatunk. A vállalat most egy új szolgáltatás bevezetésén dolgozik, melynek segítségével automatikusan kiválogatja és ki is nyomtatja a legjobb fotóinkat havi rendszerességgel.                                                                                                                                                    

 

                                                                                                                                                                                       

Konkrétabban a Google Photos havi 8 dollárért automatikusan kiválasztja a tíz legjobb fényképünket az előző hónapból és 4x6 hüvelykes (10,16 cm x 15,24 cm) fotókra nyomtatja ki őket 1/8 hüvelykes (0,3175 cm) szegéllyel. A teljesen véletlenszerű fotók helyett akár mi is kiválaszthatjuk, hogy melyik képeket részesítjük előnyben és azok mindenképpen bekerülnek a kinyomtatott képek közé, illetve megadhatunk előnyben részesített témákat, mint például emberek és házikedvencek vagy tájképek.

Az említett szolgáltatás egyelőre csak pár kiválasztott felhasználó számára elérhető az Egyesült Államokban. A tervek szerint Európában is elérhető lesz, de erre még várnunk kell. Ahhoz, hogy ellenőrizzük, hogy elérhető-e a szolgáltatás számunkra, csak el kell látogatnunk a Google Photos weboldalára, ahol az érintetteknek egy banner jelzi a szolgáltatást az oldal tetején.

A Google Photos ingyenesen letölthető a Google Play Áruházban.

Forrás: AndroidPolice

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése