Február legjobb Android alkalmazásai [videó]

Játékok és Alkalmazások   |   2020.02.19 - 07:14   |   Írta: ARPII   |   2071
19. feb Február legjobb Android alkalmazásai [videó]

Ismét hoztunk nektek egy szép kis listát.

ARPII  videójában egy részletes bemutatót láthattok az alkalmazásokról.

 

Resplash

Egy friss háttérkép mindig fel tudja dobni a telefonunkat. A Resplash-ben pedig most rengeteg nagy felbontású háttérképet találtok. Egészen különleges kategóriák is vannak itt, például festmények és egyéb más nem sokványos témát is találunk majd magunknak, amivel biztos hogy egyedivé tehetjük telefonunkat.

 

Keysworlds

Szerintem Ti is szeretitek mindig a legfrissebb szoftvereket használni. Így hozzájuthatunk az új funkciókhoz, azonban ezek a frissítések nem csak erről szólnak, ugyanis sokszor tartalmaznak bug fixeket, és foltozásokat a biztonsági réseken, így kisebb lesz az esélye annak hogy vírusos legyen az eszközünk. A Microsoft esetében a Windows 7-nek nem rég szűnt meg a terméktámogatása, így már nem fog kapni frissítéseket, amivel egyre inkább ki lesz téve a rendszer a kibertámadásoknak.

Így ha szeretnétek Windows 10-re frissíteni, az új funkciók, vagy a fokozott biztonság érdekében, akkor válasszátok a Keysworlds-öt, ugyanis számos Microsoft csomagot találtok nálunk. Ha pedig használjátok az SPOFF35 kuponkódot, akkor 35%-ot kedvezményt kaphattok ezeknek a termékeknek az árából.

 

Mirror Lab

Sok képszerkesztőt mutattunk már Nektek, de az valami teljesen más. Itt nem csak a színekkel és filterekkel játszhattok, hanem alapjaiban változtathattok meg egy képet. Így könnyen lehet egy unalmas mindennapi fotóból az Insta legjobbja.

 

QuickLyric

Zenét hallgatni mindenki szeret , azonban néha én sem értem a szöveget, a túl gyors beszéd vagy az akcentus miatt. Ezzel az alkalmazással viszont nyomon követhetjük a zene szövegét, az aktuális sorokat pedig mindig kiemeli számunkra, így biztosan nem maradunk majd le.

 

How to Draw

Ez az alkalmazás a rajzolni vágyók kedvence lesz, ugyanis rengeget mintát tartalmaz. Emellett lépésről-lépésre mutatja be nekünk egy adott alakzat elkészítését, ami nagy segítség lehet a kezdők számára.

 

Kapcsolódó cikkek:
Kommentek megjelenítése